Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Nastavi pricu

#916 Post Postao/la sabinax »

Ali cudo je to bilo...godinama poslije se jos o tome pricalo, kako je moguce prezivjeti takvu tragediju...jer dole je bila tenda obliznjeg kafica na koju je pala...dobrano se ugruvala ali srecom ostade ziva, eno je lezi u bolnici zavijena od glave do pete...jedino joj slamcica iz usta da srce kafu i mali otvor za cigaru....obilazi je bad girl, medicinska sestra kojoj je zelja spasiti nekome zivot...evo prilike, ne samo spasiti vec vratiti veliku zelju za zivotom i vjeru u ljubav ovo dragoj zeni....
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#917 Post Postao/la im_ex »

Nocima nije imala mirniji san. Naspavala se polijepo.
Osvanuo je utorak.
Htjela bi nesto reci ali nema kome (sama je u sobi). Istog trena kako stisnu dugmich za poziv medicinskog personala (ah, koja slucajnost :P ), istog tog trena se otvorise vrata sobe.
Ulazi badgirlica (med. sestra) s ogromnim buketom bijelih pupoljaka. Svilena, dekorativna, zlatnim nitima protkana traka crvene boje s ukusom je bila isprepletena izmedju pupoljaka.
Na traci je pisalo *PAPAYA, SORRY*

papaxa je grcevito razmahivala rukama dajuci znak da zeli da joj e istog trena skinu zavoji s lica ... ocito joj je vec toliko bolje da vec moze da prica (pomisli med. sestra)

Brzo ju oslobodi zavoja na sta papaya rece: haaaaaa, mama mia, kako lijep buket [mmmux2.gif] , mora da je od Pirata. [inlove.gif]
No, tu se malo vishe razocarala ... medju pupoljcima nadje kartu ...

[glup] Dr. Mic_Sokoli
***Ona nepromisljenost (skok kroz prozor) ti nije trebala - skoro te kostalo zivota.
Namucila si me polijepo - nemoj da ti se ponovi!
Sto brzi oporavak, papaya, od srca ti zelim.

Sestroooo, majkooo, Pirat ... forumashiiiii [wow.gif] pa on je ovdje glavni doktor [glup]
Badgirl se osmjehnu i potvrdno kimnu glavom.

Par minuta poslije, papayi u sobu ulazi posjeta ... zamislite ko sve je tu [mmmux2.gif]
...
Kuda idu ljudi kao ja ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#918 Post Postao/la sabinax »

samo Tatanka...ulazi i sjeda na krevet nemarno, skoro joj opet prebi nogu, Papaya uvzikne Ajoj mamlaze jedan, jesi li normalan ali od tog povika zaboljese je i usta pored noge
Tatanka veli: ajd ustaj, bona, falis na forumu...prazan nam shout box bez tebe...
slika Make my day!

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#922 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

dok nije shvatila da netreba biti sebican i u centru paznje da u ovoj igri se ne odlucuje ona o sebi vec odlucuji drugi stoga je uhvatila se za mast zastave usla unutra i kliknula EG spustila se na pod gdje i pripada otrcala da klikne na reklamu i usput da...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#924 Post Postao/la sabinax »

te odluci da ode na pusti otok gdje nema ni jednog muskarca ali ni zene...pozove badgirl nek joj pozove taksi...i onakva sva u zavojima kao mumija navuce na sebe kaput i cipele....
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#925 Post Postao/la im_ex »

Na njen znak, jurnu taxi .. nestade ga.
"Zasto li sam ovako razdrazljiva (bori se papaya sa svojim drugo JA), hmm ... pa sta ako je on doktor i ako mi je poslao cvijece, ono ... pa nije mi izjavio ljubav koju bih ja, vjerovatno, odbila :roll: * ma ti si pukla zenska, ti ni sama ne znas sta bi ... samo si si bila umislila da ti i Pirat nesto znaci a znaci ti ono -ni najmanje* "

odlazi ...

Ne znajuci za njen odlazak (normalno, odluka je pala trenutacno i trenutacno je ralizovana), u bolnicu stize IM_ex.
Prilazi na shalter da pita u kojoj sobi lezhi papaya na sto joj doticni rece odjel, sprat i broj sobe.

badgirli se vec uspanicila ... mora nekom vec kao prijaviti njen nestanak ... pa, papaya je iz objekta pobjegla .... nema otpusno pismo.
Vec sa pojacanom glavoboljom, badgirl se liftom spusta do Drustvene prostorije gdje ce, nada se, pronaci podesnu osobu kojoj ce prijaviti papayin sucaj.

Prisutni su dogovarali ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#926 Post Postao/la sabinax »

sljedecu operaciju
a kad su vidjeli uspanicenu medicinsku sestru i posjetitelja samo su odmahnuli rukom "pa zene jeste li normalne...ovdje se radi o zivotu i smrti"

za to vrijeme Papaya je teskom mukom isla prema luci gdje je vec narucila hydroavion plavo-zute boje, koji ce je odvesti na mjesto zasluzena odmora

http://de.youtube.com/watch?v=2Q4n_yWHIBQ
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#927 Post Postao/la im_ex »

Naravno, sabinaX je uspjela cuti [mmmux2.gif] gdje je to papaya naumila ... dok je papaya razdrazeno pojacanim tonom govorila taxisti gdje da ju odveze, sabinaX je kupovala cvijece ... i ona joj posla u posjetu [Happy.gif]

Tek u momentu kad je papaya povukla da zalupi vrata taxi-ja, prepoznala ju je [wink.gif]
(ah, pa da ... kako bismo inace znali gdje je to papaya zdimila [laugh.gif] )

Ma hajd, sta ce sad ... kupila cvijece - kupila ... naumi i to i uchini - udje u bolnicu ... ah, sevap je posjetiti bolesne ... uci ce vec u neku od soba.

Koraca tako, odzvanja hodnik od njenih koraka ... cita usput natpise po vratima ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#928 Post Postao/la sabinax »

ma nije tako bilo Im_ex, one su se srele na izlazu iz bolnice ali ju Papaya od huje nije vidjela, a sabina je cula gdje ce taxi pa ju odlucila pratiti kad je vidjela da se papaya rukuje sa zgodnim vozacem aviona i da ulazi unutra nije bilo druge vec da se podvuce ispod hidro aviona i stane na one njegove peraje...avion se vinu a sabinaX se cvrsto uhvatila ionako joj je bio vec pun q**** zivota, pa rece sama sebi...ili cu na pusti otok ili cu odapeti u ovom trulom gradu.....avion se vinu u visine a sabini tek tada padne na um, to ako budu prolazili iznad velike svjetske rupe br.4 koja usisava helikoptere [eusa_think.gif]
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#929 Post Postao/la im_ex »

Ma jos, bona, jesiL ti pri sebi [laugh.gif] ... pa to si ti sanjala samo ... ne mozes ti znati bolje od mene :P (ne znam na sta li bi lichilo da se ne poshtuje radnja koja je prethodno "izrezhirana" ... zamisli da nikom ne odgovara ono sto neko drugi kaze - vazda bi uslijedilo kao to tvoje:" Ma nije tako bilo ... " [icon_ballbounce.gif] ... i, cemu nas vodi?? )

sabinaX, onako, sva necim srozana, ni sama nije bila svjesna kako se nadje u ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#930 Post Postao/la sabinax »

U raju na zemlji...a nije Hrvatska [Happy.gif]
http://de.youtube.com/watch?v=0hSsm1Dao ... annel_page
vidjela ona preljepo mjesto i otpusti se prije slijetanja aviona, srecom avion je tada letio nisko da Papaya vidi hocel tu, ali rece ona "Vozi dalje, previse ljudi" ... a sabina iskoristi trenutak i iskoci iz aviona pravo u....
slika Make my day!

Odgovori