... jahtu koja vozi samo u jednom pravcu a taj pravac je odakle je imala namjeru kidnuti za sva vremena ... i paZ sad - dok je platila kartu i rezervaciju, ostalo joj je u novcaniku tek toliko novca da moze da si naruci caj a ne kafu (kafa je skuplja)
a ona je rekla...odvedite me sto dalje gusari moji dragi...mogu li u vasu druzinu...samo me ne vracajte vise tamo odakle sam dosla pliiiiiiiz
a sef gusara rece:......
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me Make my day!
a sabina kaze...ma baci me i u 8. rupu kao u bilijaru...samo me ne vracaj
padala je dugo, dugo, dugo, dugo...pored nje su bile raznorazne stvari
u jednom trenu pored nje proleti netko na metli...to je bila Dzemka u prolazu izmedu 8.i 4.-te rupe
ej velika...rece sabini, trebas li prijevoz.......
i padaaaaaaa ... padaaaaaaaaaaaa ... zaustavlja se a nista joj nije
prljava ono jest, uff, morace baciti svu tu garderobu u kojoj se zatekla jer je na tom putovanju skoro kao kroz vremepolov da je prosla, sve uhelachila, i pocijepala.
Ustaje ono, polijepo zgruvana i kaze sebi: "Nije mi nista, nije mi nista ... juhuuuuu "
al se shokira kad prepozna okolish ... pa ona je na BiH granicnom prelazu
ups stoje dva granicara a Bina sta ce...da ne ide prljava, malo pocjepa vamo malo tamomalo rukav malo od hlaca uradi suknjicu izuje cipele (bilo je ljeto naravno)...pa namigne granicarima...oni je ni ne upitaju za putovnicu, jos ih ona pita...momci, gdje je put za Bosansku Krupu...eno tamo desno pa samo vijugavom cestom kroz Okuke (ili otoke,...ne znam)....samo naprijed ljepotice zahvaljujem momci
ma ne nije Vorni...Vorne ne vozi auto, njega samo moze naci isto tako uz cestu kako stopira, ali Bina je snalazljiva pitat ce ona ako treba da je se povede...jest da bi sad radije bila cistacica tamo na Maldivima, nego se ovdje vucarala po bosanskim vijugavim cestama, zaviri ona kroz vrata auta kad tamo......fin gospodin....
jel u onoj kuci s bazenom u velikoj udolini...ajd puzuuu potjeraj tog dizelasa, vidi me kako sam prljava da se malo saperem u tom velnesu...a kako sam prljava mislim da mi nece pomoci ni nabujali brzaci rijeke Une