dzesi im-ex kako si nam ti sretan rodendan sinu sve najbolje u zivotu mu zelim od srcaIM_ex je napisao/la:dojbinica, sabinaX, diisaaa ... sa malim zakasnjenjem odzdravljam
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
dzesi im-ex kako si nam ti sretan rodendan sinu sve najbolje u zivotu mu zelim od srcaIM_ex je napisao/la:dojbinica, sabinaX, diisaaa ... sa malim zakasnjenjem odzdravljam
odljutila ... hmm ... pa hajd, nek ti bude mada bih ti ruku radije pruzila (sabinaX je napisao/la:pozdrav Im_ex, jesi li se odljutila na mene![]()
sabinaX je napisao/la: ja uopce ne pazim sta pisem, znas mene
Tu sam Bino..............uletila malo,praznicna euforijasabinaX je napisao/la:veliki pozdrav dragoj indeks ako vec nije odleprsala...moja vrtirepka, ja se zadrzala na Djedu Mrazu![]()
![]()
![]()
![]()
im_ex sta je to * sad cu tamo malo prelistati, ja uopce ne pazim sta pisem, znas mene
i tebi bellybelly_dancer je napisao/la:ljep pozdravic svima.
sabinaX je napisao/la:hehehehehhee sta od sada dolazis na forum samo praznicima...jel to neka nova filozofija ili zbog slobodnog vremena
belly_dancer je napisao/la:ljep pozdravic svima.
Lutalice,skitnice,zar ne vidis moje uplakano liceeeeeeeeeIM_ex je napisao/la:uff, indeks, belly![]()
![]()
dje ste skitnice
imas pravo...samo budi dovoljno dugo, da mogu sama otkritiindeks je napisao/la:Eeeeeee,necu da kazemsabinaX je napisao/la:hehehehehhee sta od sada dolazis na forum samo praznicima...jel to neka nova filozofija ili zbog slobodnog vremenane bi bilo zanimljivo
il mozda u Bijelome gradusabinaX je napisao/la:
a sta sutra u Novom Sadu