takođe nema potrebe da pišeš tri posta uzastopno.
O.K.al nisam mogao nereagirat na neke stvari..

papaya je napisao/la:mmm, nisi bas u pravu...paparaci je napisao/la:stvar je nepostivanja i netolerancije! vjera je individualna stvar!papaya je napisao/la:Uh sto sam ja u ranu zoru raspolozena, mmmmmmmm
Kad citam nesto poput ove teme, kad jedan kaze moja je vjera najbolja, neeeee, moja je vjera najbolja, neehhheeee, MOJA je vjera naaaaajbolja...
E to me podsjeti na moje kcerke kad se igraju sa barbikama i svadjaju se cija je ljepsa. Ja to slusam par minuta i onda im uzmem sve barbike koje imaju, strpam u kesu i u podrum. E sad vise nemate s cim da se igrate, dok ne naucite da se igrate
a ti lepi, trebao si se udostojiti, pa te zapovijedi postaviti na latinici, kao sto je to puz ucinio - da bi svi mogli procitati i shvatiti. i mani se tog vrjedjanja!![]()
Cirilica pripada pravoslavlju, po nekoj logici...
Samoe to, lepi je postavio, pa se zato gleda kao provokacija, da sam ja postavila, mislim da se niko ne bi uvrijedio.I ne zezaj, ima na forumu dosta arapskih rijeci...
pa?papaya je napisao/la:Za paparacija, samo da znas...
jedna od prvih poruka koje sam dobila ovdje bila je:
Sta mislis ti??? Da imas bujruma ovdje???
Mhm, tako je to bilo.
nije nikog uvrijedilo to sto je pisano cirilicom, nego njegov provokativan nacin! to ti 100 % znas da svi znaju cirilicu? ima ovdje mladjih generacija, koje je sigurno nisu ucile!vidovita_dzemila je napisao/la:
ne znam zaÅ¡to je pojedine uvrijedilo Å¡to je lepi pisao ćirilicom. taj jezik je u BiH ravnopravan latinici. i nije istina paparaci da ima na forumu nekih koji nisu uÄÂili ćirilicu.
osim toga mic i jas su pisali makedonskim, a canadiano engleskim pa se niko nije bunio
Al je viÅ¡e putova do njega i naÄÂina vjerovanjaPIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:Bog je jedan!
To je tvoj liÄÂni stav , jer si to napisao,......... daj mi citat i link od islamske zajednice o tom pitanju .Baustelac je napisao/la:Allahu je jedina prava vjera Islam (kuran)mrki62 je napisao/la:Al je viÅ¡e putova do njega i naÄÂina vjerovanjaPIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:Bog je jedan!
ovo je i stav "islamske zajednice" mrki,kojoj se ti stalno pozivas
[/quotBebana_de je napisao/la:JAS je napisao/la:Hmm...i sad ja ne razumem koja je uopste tema tu i o cemu se raglaba...
Pravoslavlje je pravoslavlje....islam je islam.....aman!!!
i cirilica i latinica su slavenska pisma.....ljudu su u zabludi sto ih svojataju...baustellac je napisao/la:UZASSSS.....administracija treba jos napocetku da brise postove,koje nemaju veze sa temom.......na ovu temu 95% postova nemaju veze sa temom.......
....nerazumjem sto vam tolko smeta cirilica,mada nije mjesto da se ovdje raspravlja.......aloo ljudi evo ispred sebe imam kuran(makednoski prevod) na cirilicu...