Imam je odgovorio:"Bez problema."
ovo im-ex
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
O tome sam već pisao na par foruma, pa evo prenosim i ovdje :vornevljev je napisao/la:Meni samo ne ide u glavu onaj dio u kojem se kaže (ne znam je li ovdje spomenut jer nisam citao post - da se zna tu knjigu imam):
Ako žena odbije muža,onda je cijelu noć meleki (anđeli) proklinju.
Mislim,jebiga,nije se baš uvijek raspoloženo.
Baustelac je napisao/la:Taj hadis,a i jos jedan slican njemu se odnose na dvije zene,koje nisu htjele imati intimni odnos sa svojim muzem.....jedna je rekla da nece imati spolni odnos snjim sve dok ne ostavi drugu zenu,koja je bila puno poboznija od nje........a druga da nece imati spolni odnos snjim sve dok ne otjera majku svoju iz kuce....vornevljev je napisao/la:Meni samo ne ide u glavu onaj dio u kojem se kaže (ne znam je li ovdje spomenut jer nisam citao post - da se zna tu knjigu imam):
zato vas dvojica mrki i vornjev....nesudite tako brzo......raspitajte se prvo![]()
Pitajte ucene o onome sto neznate (kuran)![]()
![]()
mrki62 je napisao/la:O tome sam već pisao na par foruma, pa evo prenosim i ovdje :vornevljev je napisao/la:Meni samo ne ide u glavu onaj dio u kojem se kaže (ne znam je li ovdje spomenut jer nisam citao post - da se zna tu knjigu imam):
NajsmjeÅ¡nije ( da ne kažem najgluplje ) je kad sam ÄÂitao da negdje piÅ¡e kako žena mora da se dadne ÄÂovjeku pa makar u tom trenu i hljeb izgorio . Dakle , kad ÄÂovjeku prahne , njegov ćejf se mora ispuniti , njegov ćejf je preÄÂi od nimeta cccccccc . Dakle , hadise piÅ¡u samo muÅ¡karci i u svoju korist !!!!!
Ne odbija ga, pa makar ostavila da hljeb izgori
Ukoliko muz zatrazi da zadovolji svoje intimne potrebe, zena ce mu to ispuniti pa makar hljeb stavila u pec da se pece. To se temelji na hadisu koji Talk b. 'Ali, r.a., prenosi od Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem: Ako covjek pozove svoju suprugu da zadovolji svoje potrebe, neka mu dodje, pa makar hljeb stavila u pec! ( Tirmizi hadis biljezi u Sunenu ).
Jel ti se taj hadis ÄÂini normalnim ???????
pa i nije bas. jer on ne mora poletiti kad se njoj cefnebeca_jovi je napisao/la:Najbolje je zato imati zenu koja ima cesce potrebe nego muskarac.....
e, vidis, morapaparaci je napisao/la:pa i nije bas. jer on ne mora poletiti kad se njoj cefnebeca_jovi je napisao/la:Najbolje je zato imati zenu koja ima cesce potrebe nego muskarac.....
i eto ti belaja
![]()
sto me hoce ovaj off nesto
Zato jer znate da zena ilmoze uvijekil ne moze nikako, il voli il ne voli sex,nema sredine pa je bolje 4 takve jelde....a ovo 4 mi vuce na nesto (zasto bas 4) ali ne bih u ovu temu mijesala tu....Baustelac je napisao/la:Jok bolje je imati 4 zene koje manje mogubeca_jovi je napisao/la:Najbolje je zato imati zenu koja ima cesce potrebe nego muskarac.....![]()