diisaaa je napisao/la:bad gdje je moja kafaili moram sama sebi da pravim
evo diso stize , morala sam maksuz u trgovinu po nju , nepijem ja nes

diisaaa je napisao/la:bad gdje je moja kafaili moram sama sebi da pravim
samo reci gdje se nalazi i saljem ti gabadgirl je napisao/la:a ti meni disoo spakoj mog dragog i posalji ga meni , ali bez povratne
joj pozelila sam se ...uh uh
jos sad nesto i kompjuter zahebo pa ga nisam dva dana vidjela
diisaaa je napisao/la:samo reci gdje se nalazi i saljem ti gabadgirl je napisao/la:a ti meni disoo spakoj mog dragog i posalji ga meni , ali bez povratne
jeste pionirska dolina cuj nisam znala da je iz Sarajeva evo idem ali trebat ce mi sat da dodem do gorebadgirl je napisao/la:diisaaa je napisao/la:samo reci gdje se nalazi i saljem ti gabadgirl je napisao/la:a ti meni disoo spakoj mog dragog i posalji ga meni , ali bez povratne
tamo je ngdje u pinorskoj dolini ...tako se mislim zove ono naselje kod zoloskog vrta ..
hajd disoo ziva bila pozuri , skapa ja od zelje
diisaaa je napisao/la:dobro je nisam jedina koja ima takve oci nekad plave nekad zelenepotrudit cu se da ti ga deportujem
sad mogu promijeniti majcu ima plina ovo sam rusima prskosilabadgirl je napisao/la:diisaaa je napisao/la:dobro je nisam jedina koja ima takve oci nekad plave nekad zelenepotrudit cu se da ti ga deportujem
samo prvo obuci neku drugu majicu![]()
ta je previse sexi , nece ni primjetiti da imate istu boju ociju![]()
![]()
diisaaa je napisao/la:sad mogu promijeniti majcu ima plina ovo sam rusima prskosilabadgirl je napisao/la:diisaaa je napisao/la:dobro je nisam jedina koja ima takve oci nekad plave nekad zelenepotrudit cu se da ti ga deportujem
samo prvo obuci neku drugu majicu![]()
ta je previse sexi , nece ni primjetiti da imate istu boju ociju![]()
![]()
ne brini se sve i da ne primijeti ne bi ja njeg primijetila on je tvoj a i ja imam svog drgog kojeg ni bi mijenjala ni za jednog tako da se ne brines bezopasna sam ti ja muskih sto se tice