stvarno ne znam....vidovita_dzemila je napisao/la:maida_20 je napisao/la:a jesam smotana... sta dalje,kada kliknem na tipku uredi?vidovita_dzemila je napisao/la:drugi od ÄÂetiri je najbolji![]()
ali hej idi na tipku UREDI da ne bi bila 4 posta zaredom
jel baš ne znaš il me zeziš
OFF Pricaonica 5
Re: OFF Pricaonica 5
ja to znam...ali kakve veze to ima s tim da postovi moji ne budu jedni iza drugog?vidovita_dzemila je napisao/la:ako hoćeÅ¡ da dodaÅ¡ neÅ¡to postu koji si već napisala, rijeÄÂ, reÄÂenicu, nebitno, ili ako napiÅ¡eÅ¡ neÅ¡to pogreÅ¡no pa hoćeÅ¡ da ispraviÅ¡ klikneÅ¡ na UREDI i taj post će ti se otvoriti u onom istom bijelom kvadratu gdja si ga i pisala. popraviÅ¡ ga i opet ideÅ¡ na POÃ…Â ALJI
Jedino da izbrisem koji?
vidovita_dzemila je napisao/la:nije sad to neki veliki problem ali nije poželjno da se piÅ¡e zaredom viÅ¡e od 2 posta. kontala sam ako napiÅ¡eÅ¡ već dva vica u dva posta i ako hoćeÅ¡ da dodaÅ¡ treći...da ne bi pisala treći post na drugom postu klikneÅ¡ na uredi i u drugi post dodaÅ¡ treći vic. kontaÅ¡... znaÄÂi u prvom postu ti ostaje 1 vic, a u drugom imaÅ¡ dva. ili tri, ÄÂetiri nebitno
ahaaa... sad shvatam
Jesam te namuÄÂila
- odysseus
- Zvijezda foruma

Dobro vece drustvo... ![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
Svijet moje maste! I igra moga duha!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
dobro vece i ovdjeodysseus je napisao/la:Dobro vece drustvo...
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
- _ramayana_
- Hronicar foruma

i od mene takodjer,na off se skroz zaboravi pored pendzera ![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
_RAMAYANA_ je napisao/la:i od mene takodjer,na off se skroz zaboravi pored pendzera
dobro vece cure
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
D.vece i od mene...