Staje sada gagano?zasto si tuzla koje dirao?daga odma....tequila je napisao/la:Selma24 je napisao/la:Ohhhhhhhhh gagano ev me ma skroz sam lose grlo me boli....sta ima kod tebe?jesili mi ti dobro?![]()
![]()
dobro sam gagano mada sam tuzna![]()
![]()
![[icon_boxing [icon_boxing.gif]](./images/smilies/icon_boxing.gif)
Staje sada gagano?zasto si tuzla koje dirao?daga odma....tequila je napisao/la:Selma24 je napisao/la:Ohhhhhhhhh gagano ev me ma skroz sam lose grlo me boli....sta ima kod tebe?jesili mi ti dobro?![]()
![]()
dobro sam gagano mada sam tuzna![]()
![]()
Selma24 je napisao/la:IM_ex je napisao/la:"Dobro jutro"
pozdrav, selma
Ooooooooooooo IM_ex..... jutric i tebi......... ti izgleda tek iz kreveta jeli....![]()
![]()
![]()
Zasto nesmijes jeli odi sapni.....tequila je napisao/la:uh gagano moje slatka rekla bi ti a nesmijem cokim ja tebe![]()
![]()
![]()
![]()
tequila je napisao/la:Selma24 je napisao/la:Zasto nesmijes jeli odi sapni.....tequila je napisao/la:uh gagano moje slatka rekla bi ti a nesmijem cokim ja tebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapnut cu ja tebi gagano moje![]()
![]()
Hvala JAS.....haj pase citamo opet mozda malo kasnije....JAS je napisao/la:Pozdrav selma...lep dan!
Joj nemogu se odjavit ...nejdemise od moje lutkice........al moram sada stvrano ici...tequila je napisao/la:za moje gagano![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selma24 je napisao/la:Selma24 je napisao/la:IM_ex je napisao/la:"Dobro jutro"
pozdrav, selma
Ooooooooooooo IM_ex..... jutric i tebi......... ti izgleda tek iz kreveta jeli....![]()
![]()
![]()
Mozeli jedna....IM_ex...???ljubi je Selma......