esmeralda: ne mozes glavom kroz zid
Sta vas je danas nasmijalo???...............
Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............
medeni:

badgirl je napisao/la:paparaci je napisao/la:prepucavanje dvojice jarana. jedan je stao u govno i obrisao obucu od prostirac pred vratima ovog drugog jarana. ovaj ga napao kako ce to uraditi. kaze, pa to je zemlja budalo. ma nije zemlja, nego govnoi tako su nastavili nekih 15ak minuta, dok ovaj sto je ugazio nije se sagnuo i prstom dodirnuo, pa zatim pomirisio. "stvarno govno! bjezi, moram oprati ruke!"
a sta se ismija majko mila![]()
![]()
joj ovom bi se mogla danima smijati
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
eco_berlin wrote on 21/12/2008
pa u sasiju ti ga smesti staces tu kad imas jebaca
kad sam tek dobila ovu poruku bila sam bijesna a sad mi je i smijesna gledao mi frofil i vidio da sam zauzeta trebala sam ga pitati kakav je tehnicar ili bolje mehanicar

kad sam tek dobila ovu poruku bila sam bijesna a sad mi je i smijesna gledao mi frofil i vidio da sam zauzeta trebala sam ga pitati kakav je tehnicar ili bolje mehanicar
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
diisaaa je napisao/la:eco_berlin wrote on 21/12/2008
kad sam tek dobila ovu poruku bila sam bijesna a sad mi je i smijesna gledao mi frofil i vidio da sam zauzeta trebala sam ga pitati kakav je tehnicar ili bolje mehanicar![]()
- probisvjet
- Ucesnik diskusija

sam sa zadovoljstvom ispratila sve klijente na poslu ..sjela zapalila pijuckajuci casicu bjelog vina.. krenem doma, sjednem u auto, dodjem doma kad tel zvoni ... moj jadni gazda me pita kulturno da li bi mogla da se vratim na posao i odkljucam ga ... jer nehotice sam ga zakljucala misleci da je vec otisao ....
sad njesta razmisljam kolika ce mi plata biti ovog mjeseca ...![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
sad njesta razmisljam kolika ce mi plata biti ovog mjeseca ...
dio PP-a jednog tipa:
SFIDJAS MI SE....![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
SFIDJAS MI SE....
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

I sad mi je smijesno, a pred vece sam se u kuhinji, nesto raduckajuci bas grohotom nasmijala.
Pade mi na um :
u ranom djetinjstvu, rado sam odlazila na par dana kod mamine macehe, a koja je imala dvije kcerke s mojim dedom.
Ta starija bi je tako znala vec necim povremeno nasekirati (ah, normala ... a najcesce je razlog bila tadasnja veza te moje polutetke
, a da bi s njene strane uslijedilo:
"jooojjjjj, saM kad mi naumpaNe kolko godina te vojta, sve bi' mogla povrachat'. Znaces ti mene, Izraelkinjo, dabilva Izraelkinjo".
Tad nisam ni znala znacenje tog Izraelkinjo.
hahah
uff, kad ju vidim, ima da to pomenem
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Pade mi na um :
u ranom djetinjstvu, rado sam odlazila na par dana kod mamine macehe, a koja je imala dvije kcerke s mojim dedom.
Ta starija bi je tako znala vec necim povremeno nasekirati (ah, normala ... a najcesce je razlog bila tadasnja veza te moje polutetke
"jooojjjjj, saM kad mi naumpaNe kolko godina te vojta, sve bi' mogla povrachat'. Znaces ti mene, Izraelkinjo, dabilva Izraelkinjo".
Tad nisam ni znala znacenje tog Izraelkinjo.
hahah
uff, kad ju vidim, ima da to pomenem
Kuda idu ljudi kao ja ...
danas jos nista ali juce cio dan sam se smijala s dragim slusajuci neke pjesme
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
jos nista....a tesko da ce me danas sta nasmijat, isto sam nista
ipak me nasmijala moja smotanost...
stavim laptop na radni sto gdje je racunar (obicno kad koristim laptop nisam za radnim stolom vec u spavacoj sobi) i tacno ispred monitora racunara stoji laptop....i maca otisla da nesto uzme, vraca se sjeda za sto i izvlaci tastaturu i mis ( od racunara ) i kucaj i kucaj ono nista, a gledam u laptop....ja za mis nece ni on...trk nakon nekoliko sekundi neonka se upali.....
to samo mogu ja....
stavim laptop na radni sto gdje je racunar (obicno kad koristim laptop nisam za radnim stolom vec u spavacoj sobi) i tacno ispred monitora racunara stoji laptop....i maca otisla da nesto uzme, vraca se sjeda za sto i izvlaci tastaturu i mis ( od racunara ) i kucaj i kucaj ono nista, a gledam u laptop....ja za mis nece ni on...trk nakon nekoliko sekundi neonka se upali.....
to samo mogu ja....
ja neki dan sjedim pred racunarom , sa dragim na msnu , kamera upaljena ...
svako toliko pogledam u sebe na ekranu ...i vidim nesto mi na ruci
mahnem po ruci i nastavim dalje pisati
opet pogledam u svoju sliku ...kad ono opet nesto na mojoj ruci
mahnem po ruci i nastavim pisati
i tako jedno par puta dok nisam skontala da mi na ruci nema nista vec neka mrlja na ekranu
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
svako toliko pogledam u sebe na ekranu ...i vidim nesto mi na ruci
mahnem po ruci i nastavim dalje pisati
opet pogledam u svoju sliku ...kad ono opet nesto na mojoj ruci
mahnem po ruci i nastavim pisati
i tako jedno par puta dok nisam skontala da mi na ruci nema nista vec neka mrlja na ekranu
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!