Vicevi
Re: Vicevi
DjeÄÂak sjedi na ploÄÂniku i plaÄÂe. Dolazi Superman i pita ga: 'Tko te dirao, deÄÂko?'
DjeÄÂak kroz suze odgovara: 'Chuck Norris.'
Superman: 'E, j...., što si ga provocirao...'
DjeÄÂak kroz suze odgovara: 'Chuck Norris.'
Superman: 'E, j...., što si ga provocirao...'
vidovita_dzemila je napisao/la:hehe majda![]()
znam ga od prije al dobar
Kad Cak Noris zeli da donira krv, on odbije spricu i trazi pistolj I kanticu.
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)

Napio se zec i prilegao uz neko drvo da odrijema. Oko pola noći prolaze tu dva vuka i odluÄÂe ga pojesti. Vukovi se posvaÄ‘ali oko zeca i poklali se. Ujutro, zec ustao, protegao se i vidio mrtve vukove, pa prokomentira:
- U p***u materinu, moram prestati piti. Svaki put kad se napijem napravim neka S****
- U p***u materinu, moram prestati piti. Svaki put kad se napijem napravim neka S****
mali Cigo: "babo, babo, ima da mi kupis nove carape, ove mi se slomile"....
(koliko su prljave)
(koliko su prljave)
kaze plavusa plavusi "vidi mrtve ptice"
ova dize pogled prema nebu i kaze "gdje"?
oplakala sam
ova dize pogled prema nebu i kaze "gdje"?
denideni je napisao/la:ZNAÃ…Â LI DA SAMO U BOSANSKOM JEZIKU POSTOJI
BUDUCE-PROSLO-SVRSENO VRIJEME
JEB"O SAM TI MA..R CIM TE UHVATIM.....
Pitala uciteljica decu kako su nastala.
-Mene je donela roda-rece Milica.
-Mene je tetka donela iz Amerke-rece Natasa.
Tek ce cigance:
-Mi smo siromasni, pa me je cale napr
Pitaju cigana -Koja ti je omiljena žtinja? Cigan: Pa pÄÂela, zato Å¡to je mala, leti, Å¡arena je i vredna i Å¡to daje dzem. Pa ga pitaju: -A koja ti je omiljena boja? -NaranÄ‘asta, zato Å¡to je tako ponekad crvena...Beli
Pitali novinari Cigu: - Kako se sada osecate, kada su vam sagradili bazen? - Pa, mi se vise ne osecamo!
-Mene je donela roda-rece Milica.
-Mene je tetka donela iz Amerke-rece Natasa.
Tek ce cigance:
-Mi smo siromasni, pa me je cale napr
Pitaju cigana -Koja ti je omiljena žtinja? Cigan: Pa pÄÂela, zato Å¡to je mala, leti, Å¡arena je i vredna i Å¡to daje dzem. Pa ga pitaju: -A koja ti je omiljena boja? -NaranÄ‘asta, zato Å¡to je tako ponekad crvena...Beli
Pitali novinari Cigu: - Kako se sada osecate, kada su vam sagradili bazen? - Pa, mi se vise ne osecamo!
U vlaku, u kupeu, sjede zgodna plavuÅ¡a, ÄÂasna sestra(nuna), Hrvat i Slovenac. UÄ‘e vlak u tunel, nastane totalni mrak i u mraku se ÄÂuje masna Å¡amarÄÂina. IzaÄ‘e vlak iz tunela, a Hrvat se drži za obraz i gleda zbunjeno.
Misli se ÄÂasna "Sigurno je ovaj prostak pipkao plavuÅ¡u, pa mu je ova vratila kako spada."
Misli se plavuÅ¡a "Sigurno je ovaj iÅ¡ao pipkat mene, pa je sluÄÂajno dohvatio ÄÂasnu sestru , i dobio po zubima."
Misli se Hrvat "Sigurno je ovaj priprosti Slovenac iÅ¡ao pipkat neku od ove dvije pa sam ja dobio Å¡amarÄÂinu ni kriv ni dužan."
Misli se Slovenac "Kad će opet tunel da mu zaljepim još jednu, majku mu j**** hrvatsku!"

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Policajac zaustavi vozaÄÂa.PriÄ‘e mu,pozdravi i kaže:"Gospodine,vozili ste prebrzo.Molim vas vozaÄÂku i prometnu.VozaÄ odgovara:"Dao bih vam je,no nemam je."
"Nemate vozaÄÂku?!" VozaÄ odgovara:"Ne,oduzeli su mi je ranije zbog vožnje u pijanom stanju."
Policajac Å¡okiran."Dajte mi onda prometnu." "Žao mi je,nemogu to napraviti";odgovara vozaÄÂ.
"Kako to mislite ne možete?" "Pa tako ovaj je auto ukraden." "Ukraden??!!" "Da ukraden";odgovara vozaÄÂ,"i ubio sam vlasnika." U ovom trenutku policajac se već poÄÂinje živcirat ,"Ã…Â to ste napravili?!" "Ubio sam vlasnika,ako ne vjerujete pogledajte u prtljažnik."
Policajac ga pogleda,polako se odmakne i pozove pojaÄÂanje.
Unutar par minuta pojavi se nekoliko patrolnih kola.Jedan stariji policajac polako se približi automobilu.Gospodine,izađite iz vozila,molim vas.Jedan od mojih ljudi mi je rekao da ste ukrali ovo vozilo i ubili vlasnika."
"Ubio vlasnika?",reÄÂe vozaÄ uz smijeÅ¡ak. "Da.Možete li,molim vas otvorit prtljažnik?"
VozaĠposluša,otvori-prtljažnik potpuno prazan.Policajac upita:"Jel ovo vaš automobil gospodine?Jedan od mojih ljudi mi je rekao da je ukraden."
"Naravno",odgovori vozaĠi pokaže uredne dokumente.
"A imate li valjanu vozaÄÂku?" "Svakako";kaže ovaj i izvadi je iz džepa.Policajac će na to,"Jedan od mojih ljudi mi je rekao da vam je oduzeta."
A vozaÄ odgovori;"Ma sigurno vam je rekao i da sam prebrzo vozio..."
"Nemate vozaÄÂku?!" VozaÄ odgovara:"Ne,oduzeli su mi je ranije zbog vožnje u pijanom stanju."
Policajac Å¡okiran."Dajte mi onda prometnu." "Žao mi je,nemogu to napraviti";odgovara vozaÄÂ.
"Kako to mislite ne možete?" "Pa tako ovaj je auto ukraden." "Ukraden??!!" "Da ukraden";odgovara vozaÄÂ,"i ubio sam vlasnika." U ovom trenutku policajac se već poÄÂinje živcirat ,"Ã…Â to ste napravili?!" "Ubio sam vlasnika,ako ne vjerujete pogledajte u prtljažnik."
Policajac ga pogleda,polako se odmakne i pozove pojaÄÂanje.
Unutar par minuta pojavi se nekoliko patrolnih kola.Jedan stariji policajac polako se približi automobilu.Gospodine,izađite iz vozila,molim vas.Jedan od mojih ljudi mi je rekao da ste ukrali ovo vozilo i ubili vlasnika."
"Ubio vlasnika?",reÄÂe vozaÄ uz smijeÅ¡ak. "Da.Možete li,molim vas otvorit prtljažnik?"
VozaĠposluša,otvori-prtljažnik potpuno prazan.Policajac upita:"Jel ovo vaš automobil gospodine?Jedan od mojih ljudi mi je rekao da je ukraden."
"Naravno",odgovori vozaĠi pokaže uredne dokumente.
"A imate li valjanu vozaÄÂku?" "Svakako";kaže ovaj i izvadi je iz džepa.Policajac će na to,"Jedan od mojih ljudi mi je rekao da vam je oduzeta."
A vozaÄ odgovori;"Ma sigurno vam je rekao i da sam prebrzo vozio..."
Zadnja izmjena: grga, dana/u 18 Feb 2009 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
naredjeno da zbog policijskog sata svako ko prodje ulicom poslije 22h bude ubijen...
prolazi covjek 21:30, Mujo ga ubije...
kad su ga pitali zasto je to uradio, on kaze "da vi znate gdje on stanuje, ne bi do 11 kuci dosao...."
prolazi covjek 21:30, Mujo ga ubije...
kad su ga pitali zasto je to uradio, on kaze "da vi znate gdje on stanuje, ne bi do 11 kuci dosao...."
vidovita_dzemila je napisao/la:Jedan hipik ulazi u autobus i tamo primjecuje jednu
slatku casnu sestru. Sjeda pored nje i upita ju:
"Hoces li voditi ljubav sa mnom?"
"Ne" odgovara casna sestra, "Ja sam udata za Boga",
zatim se digne i izadje na slijedecoj stanici.
Tada progovori vozac autobusa koji je cuo citavu
konverzaciju:
"Ja znam kako mozes privoliti casnu sestru da vodi
ljubav s Tobom?"
"Stvarno? A kako?" upita hipik.
"Svakog utorka tocno u ponoc, ona odlazi na groblje da
se moli, tako da jedino sto trebas uciniti je obuci
neki dugacki ogrtac s kapuljacom, namazati bradu
briljantinom i tvrditi da si Bog".
Hipik se odluci da isproba i pojavi se na groblju u
utorak uvecer, maskiran kako mu je vozaÄ predlozio.
"To sam ja, Bog!" predstavi se hipik casnoj sestri
povlaceci kapuljacu dublje prema licu.
"Vodi ljubav sa mnom!"
Casna sestra pristane ne pitajuci nista, ali ga moli
da se zadovolji samo analnim odnosom jer niposto ne
zeli izgubiti nevinost.
"Bog" i casna sestra vode ljubav i kada su zavrsili,
on se uspravi i skine kapuljacu s glave govoreci:
"Ha-ha-ha!! To sam ja hipik"
"Ha-ha-ha! uzvraca casna sestra. "To sam ja, vozac
autobusa!"
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)