...hehehe, dobra fora...ba¹ sam se nasmijala i ¹to ti ka¾e¹, ba¹ cool...Alyssa_ je napisao/la:haha evo ja sam imala i to 2 nadimka, evo ja cu vam kazat pa se smijte sha me brige, hehe
RahaGraha i Kreza, oba mi je tetka nadila, pojma nemam shto rahagraha a i nisam bila krezava kad sam bila mala al shta cool a??hahah :biggrin: :biggrin:
Vasi nadimci?
- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik

- Kontakt:
nisam imao mnogo nadimaka:
thug - to je usput i nick al i nadimak kojim me moja raja zove a i umjetnicki neki naziv
Della - nadimak takodjer po kojem me neka raja zovu a dobio ga po prezimenu Delalic
Na netu me neki nazivaju filozof A vala najgluplji nadimak sam dobio na poslu "Ministar" heehe
thug - to je usput i nick al i nadimak kojim me moja raja zove a i umjetnicki neki naziv
Della - nadimak takodjer po kojem me neka raja zovu a dobio ga po prezimenu Delalic
Na netu me neki nazivaju filozof A vala najgluplji nadimak sam dobio na poslu "Ministar" heehe
Noli Turbare Circulos Meos - Ne remetite Moje krugove

- leptirica-de
- Hronicar foruma

- mala-plava21
- Zvijezda na usponu

- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu

- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
a_nela je napisao/la:Mlincic, jer sam kao djete jos dok sam bila 'mlela ko MLIN' .. ostao mi od djetinjstva.. nane me tako zvala i ostalo u familiji tako, 'hvala Bogu' samo u familiji :biggrin:
:chuckel: :chuckel: Samo u familiji i na forumu. :chuckel: :chuckel:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.