vidovita_dzemila je napisao/la:kad smo mi tek dobili nazad kuću na selu bilo je par miševa kojih smo se hvala bogu dragom brzo riješili.
jednom kod nas doÅ¡la jedna žena koja je gluhonijema i legla na pod kad joj ispod nogu pretrÄÂi miÅ¡ a ona pokaza prstom prema njemu i poÄÂe vikati aaaa aaaa aaaa
onda se poÄÂela smijati i od naprezanja prde jako. to je tako nasmijalo da je jedno pola minute smijala se i prdila istovremeno. ma nema mi crkli
Sta vas je danas nasmijalo???...............
Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............
- dugi_74
- Hronicar foruma

- Kontakt:
vidovita_dzemila je napisao/la:kaže meni brat hajde da ti kupim neÅ¡to zato Å¡to ćeÅ¡ mi kucati seminarski. ja sam se ugodno iznenadila i rekla mu Å¡ta želim i ode on da se obuÄÂe kad se vrati stade kraj mene i ÄÂeka...ja upitah Å¡ta je. kaže on
pa daj mi pare
vidovita_dzemila je napisao/la:kaže meni brat hajde da ti kupim neÅ¡to zato Å¡to ćeÅ¡ mi kucati seminarski. ja sam se ugodno iznenadila i rekla mu Å¡ta želim i ode on da se obuÄÂe kad se vrati stade kraj mene i ÄÂeka...ja upitah Å¡ta je. kaže on
pa daj mi pare
Sjedim sa drugaricom na kafi a ona pošla kod momka i govori kako je mami rekla da će u grad, kaže "sreća pa nije vidjela da sam u ovoj majici izašla (majica koju nosi po kući) rekla bi mi gdje ću ovakav u grad"
"A ne zna da neću nikud dalje iz svoje opštine"
"A ne zna da neću nikud dalje iz svoje opštine"
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- paparaci
- Velicanstvo Foruma

jesam se ismijao dzemki i papayi
ja sam mislio alde, da se prepala kad te je ugledala. mogla je pomisliti da joj se prividja
ja sam bio danas na sajmu za posao. imao sam na sebi duksericu nogometne reprezentacije BiH. pita mene covjek za jednim tim standom "je li vi to igrate za reprezentaciju?" - a ja se nasmija i odgovorih mu: "pa da igram, ne bi sigurno sad ovdje bio!" - a da da, u pravu ste.
i on se nakon toga nasmijao
jedan amerikanac
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............
izbor pjesama na gornjem katu.... ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)