vidovita_dzemila je napisao/la:ne daj bože nikome
hoće li moj komšo danas pitam se
ma vala baš...ne daj bože nikome

Nadaj se da neće
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
vidovita_dzemila je napisao/la:ne daj bože nikome
hoće li moj komšo danas pitam se
maida_20 je napisao/la:Ã…Â ta mislite jeli normalno sjediti od 20.00 - 01.30h tri dana za redom ?![]()
To je jedna naÅ¡a kona,evo zadnja tri dana pomalo je nemoguća-roditelji,sestra i ja crkosmo zijevajući pred njom,mama ide da pere suÄ‘e,oblaÄÂi piđžamu ne bi li se sjetila da ode....ona niÅ¡ta
![]()
Mama joj na kraju mora da kaže,de ženo da ti donesem piđžamo da idemo spavati ili da te vozim kući![]()
Jest da kaže jedno tri puta tokom noći,jesam ja dosadna,vi ćete mene na kraju izbaciti iz kuće,ali niÅ¡ta,nakon te priÄÂe ona i dalje sjedi![]()
Uh neki su mi ljudi stvarno neshvatljivi
diisaaa je napisao/la:ja nemam tih problema hvala bogu ali moja mama je imala jedna kona starija zena joj je dolazila skoro svaki dan i jednom dino kraj nje sjeo i kaze joj sto ti smrdis znas li se okupat a fakat zena smrdi kaze mama kako me obruka i od tad joj nije nikako dosla![]()
suti kod njeg je iz neba pa u rebra jednoj koni je rekao popila si kafu i hajde sad kuci bio gladan a nece da jede ako neko ima tu mi hocemo da jedemomaida_20 je napisao/la:diisaaa je napisao/la:ja nemam tih problema hvala bogu ali moja mama je imala jedna kona starija zena joj je dolazila skoro svaki dan i jednom dino kraj nje sjeo i kaze joj sto ti smrdis znas li se okupat a fakat zena smrdi kaze mama kako me obruka i od tad joj nije nikako dosla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaaaaj...dino joj uÄÂinio uslugu...de mi malo posudi dinu