Obrazlozipapaya je napisao/la:ovo mi je fascinantna tema...
Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
Re: Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
Zavrnula bih mu siju.... ![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
hm,,,samo bi on izgubio,,,ja ne.. ![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
venecija je napisao/la:hm,,,samo bi on izgubio,,,ja ne..
hmmm ko zna da li bih izgubio...mozda bih ipak dobio...
Jer cim to radi znaci spreman je da sve to prevazidje...i na kraju sam....mozda to i prizeljkuje...
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Ja bih pokupila torbu i sve mu ostavila...cak i djecu...Bas je lijepo i lahko kupiti cokoladu ..i kada hoces da ih vidis samo pruzis pokloncic..

Muskarci se brzo adaptiraju bilo kakvoj situaciji,,posebno ako nisu srcem bas vezani za tu osobu ili dogadjaj...
Kada se to desi ..treba se pitati zasto je do toga doslo...

Ali isto tako da ti kazem..nikada nepreti ..jer mozes izvuci gori kraj...Ra-Ja je napisao/la:venecija je napisao/la:hm,,,samo bi on izgubio,,,ja ne..
hmmm ko zna da li bih izgubio...mozda bih ipak dobio...
Jer cim to radi znaci spreman je da sve to prevazidje...i na kraju sam....mozda to i prizeljkuje...![]()
Ja bih pokupila torbu i sve mu ostavila...cak i djecu...Bas je lijepo i lahko kupiti cokoladu ..i kada hoces da ih vidis samo pruzis pokloncic..
Muskarci se brzo adaptiraju bilo kakvoj situaciji,,posebno ako nisu srcem bas vezani za tu osobu ili dogadjaj...
Kada se to desi ..treba se pitati zasto je do toga doslo...
Vidis da se pojavi covjek sa troje djece...a volimo se...prihvatila bih njegovu djecu kao svoju rodjenu...ne samo zbog moje ljubavi prema njemu nego zato sto volim djecu...sve dotle dok se nepocnu mijesati u nas zivot...

[quote="papaya"]E BLAGO TOJ DJECI!!!!!!
Raja, Raja, ostavila bi svoje djete a prihvatila bi tudju??
Ili nemas djecu pa ne znas sta lupas...ili si strasno razocarana u nesto.
Ovo je daleko najgore sta sam od tebe procitala, a procitala sam dosta..
Otkud ti to da bih njegove prihvatila a svoje ostavila...Sta ti pada na pamet....
Ako me voli..prihvatice mene i sve dijelove mene...isto kao i ja sve njegovo.....1:1
A znas @papaya...neznam sta je po sredi...ali na prvi post si gore likovala ..da bih sad tako reagovala...Sta je problem...?
Mislim da bih mnogo bolje bilo djeci bilo cijoj da zive sa jednim roditeljem u miru ...nego sa dva u ratu...jer htjeo ko ili ne djeca se uvuku u problem...
Izvini sto sam postala ...ovo je samo moje misljenje...
Raja, Raja, ostavila bi svoje djete a prihvatila bi tudju??
Ili nemas djecu pa ne znas sta lupas...ili si strasno razocarana u nesto.
Ovo je daleko najgore sta sam od tebe procitala, a procitala sam dosta..
Otkud ti to da bih njegove prihvatila a svoje ostavila...Sta ti pada na pamet....
Ako me voli..prihvatice mene i sve dijelove mene...isto kao i ja sve njegovo.....1:1
A znas @papaya...neznam sta je po sredi...ali na prvi post si gore likovala ..da bih sad tako reagovala...Sta je problem...?
![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
Mislim da bih mnogo bolje bilo djeci bilo cijoj da zive sa jednim roditeljem u miru ...nego sa dva u ratu...jer htjeo ko ili ne djeca se uvuku u problem...
Izvini sto sam postala ...ovo je samo moje misljenje...

Boze pa nikad dva dobra sastaviti...Hajde ja rekla a ti uzmi ili neuzmi.... sta ti pase....papaya je napisao/la:Ja bih pokupila torbu i sve mu ostavila...cak i djecu...Bas je lijepo i lahko kupiti cokoladu ..i kada hoces da ih vidis samo pruzis pokloncic..
RADI SE O OVOJ RECENICI