Hvala ti puno za temu@LAFF-e jedva sam je pronasla...LAFF je napisao/la:Meni je jedan od dobrih prijatelja jednom rekao
Hajde molim te ucini to za mene pa makar sedam dana
Odgovor je bio
Ako ti je zao uzmi je ti
@belly_dancer...zadovoljna?
Pretpostavimo da mi je poznata situacija....Ja i bivsi konacno raskinuli a familija prijatelji se podigli da nas spasu.......jer im je on ili ona dragi...pa im je nejasno sta se desava.....i neprihvataju novu vezu.....
Znas nije jednostavno za zenu...koja drzi do neke tradicije zivljenja...a kod muskarca je jednostavniji....
kada sam se odlucila na takav gest...tj raskid...dobro sam razmislila....i slazem se sa tobom neka oni zive sa njim ..jer ako bih se i odlucila ponovo to bih bilo opet po starom.....to me ubija..... Dali ce prihvatiti moju novu vezu...
Pa zar je to vazno... operisala sam se od toga .....da njih pitam za misljenje.....

Ako ja nekoga volim ...moraju ga prihvatiti htjeli ili ne.....Jer kakva je tek ljubav njihova prema meni ..... pitala bih se......ako me nepodrzavaju....
Kada je gotovo ...onda je gotovo.....svaka druga odluka je vracanje unazad...i moze biti samo gore nista bolje.....

Vuk dlaku mijenja a cud nikada.............narodna poslovica.......tacna... :-k