Iskoristavanje gostoprimstva
Re: Iskoristavanje gostoprimstva
Pa ÄÂemka fino mu kažeÅ¡ da ti to smeta i onda ne može reći da nije znao ili da je mislio da nemaÅ¡ niÅ¡ta protiv.
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
pa kad nemas, onda duraj
vjeruj, da mi je brat rodjeni - letio bi naglavacke napolje! ne ide mi u glavu da ga nisi izruzila i izbacila iz kuce! bez obzira na to da li je kompjuter ostao upaljen ili ne. pa to je stvarno van svake pameti, bez obraza i kulture!
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
vjeruj, da mi je brat rodjeni - letio bi naglavacke napolje! ne ide mi u glavu da ga nisi izruzila i izbacila iz kuce! bez obzira na to da li je kompjuter ostao upaljen ili ne. pa to je stvarno van svake pameti, bez obraza i kulture!
ma samo ovako
đžem...i rastjerat ćeš ti njih
I ja imam gosta jednog trenutno...rodica jedna...sve je okey,al što može spavatiiiii
a naveÄÂer derneÄÂi do 3,4h i onda do 14.00h poslijepodne spava,ali ako je ja probudim ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[Real mad.gi [Real mad.gif]](./images/smilies/Real%20mad.gif)

I ja imam gosta jednog trenutno...rodica jedna...sve je okey,al što može spavatiiiii
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
vidovita_dzemila je napisao/la:danas nestade struje ugasi se i komp i tv i hajd ja sam stavila sebi da jedem. u meÄ‘uvremenu doÅ¡la struja i ÄÂim je doÅ¡la eto ti i roÄ‘aka pokeraÅ¡a. sjede na kauÄÂ, oÄÂi baca na ugaÅ¡en komp a ja Å¡utim i jedem. onda je upalio tv, LEGAO i poÄÂeo gledati neki film o rimljanima i ja mu kažem kako je pukao grom, nestalo struje i sve mi se pogasilo. kaže on
ja ne znam što ljudi misle da grmljavina može naštetiti tv-u itd kad to nije istina. (ciljao je na to da ja upalim komp).
ja mu onda kažem kako je u mog dajidže sve crklo odjednom i mikrovalna i risiver i tv i linija kad je pukao grom u stub kraj kuće a on se ko ÄÂudi kaže aaaa je li to moguće
poslije 5 min. zazvoni mu telefon, zove ga majka kaže on eto me za 5 min. prekinu i kaže meni
bona imaÅ¡ li joÅ¡ one torte od juÄÂe Å¡to si mi davala da mi staviÅ¡ joÅ¡ jedan komad ja sam zato i doÅ¡ao.
i šta ću stavila mu ja, pojeo i otišao.
a bio je došao i zbog pokera i torte
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Ja bome mislila dobio po nosu

- paparaci
- Velicanstvo Foruma

eto sad imas dobar razlog da ga ne pustis za kompjuter vise. reci, prvo polozi ispite - pa bujrum
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
našla sam lijek i za ovo....
sad mi je spavaća soba na drugom kraju stana, fino uđeš u hodnik i pravac dnevni boravak....kuhinja i trpezarija su diskretno odvojene, nema iz dnevnog boravka buljenja u frižider
...ako hoćeš u toalet...ravno hodnikom, dakle, možeš analizirati samo ormariće za obuću
a Å¡to se gosdtiju tiÄÂe, nema viÅ¡e dosadnih komÅ¡inica, u novom komÅ¡iluku je najintimnija komunikacija "dobar dan" i svi sretni....
sad mi je spavaća soba na drugom kraju stana, fino uđeš u hodnik i pravac dnevni boravak....kuhinja i trpezarija su diskretno odvojene, nema iz dnevnog boravka buljenja u frižider
a Å¡to se gosdtiju tiÄÂe, nema viÅ¡e dosadnih komÅ¡inica, u novom komÅ¡iluku je najintimnija komunikacija "dobar dan" i svi sretni....
Ja sad kontam Beca će napisati kakp ja iskoriÅ¡tavam gostoprimstvo, doÄ‘em kod nje na kafu i zasjedem satima i joÅ¡ se nataklaÄÂim na net da vidim da nisam Å¡ta propustila 

Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
nella26 je napisao/la:Ja sad kontam Beca će napisati kakp ja iskoriÅ¡tavam gostoprimstvo, doÄ‘em kod nje na kafu i zasjedem satima i joÅ¡ se nataklaÄÂim na net da vidim da nisam Å¡ta propustila
osobe koje su ti drage možeÅ¡ podnijeti ÄÂak i do 2o sati u gostima

Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...