ma uvijek je bilo onih i bice koji se kriju pod maskom odnosno zloupotrebljavaju tako nesto. bez obzira da li se radilo o pokrivanju ili o hodzama, popovima, itd.
zna se prava svrha toga i ko se treba pokriti. meni isto smeta to prljanje, da se opet ponovim, bez obzira o cemu se radilo!
"Pokrivene" djevojke
Re: "Pokrivene" djevojke
ja volim otkrivene da šamaram po guzici
ma ne znam Dzemila malo mi nema smisla Å¡prdati se na taj naÄÂin i stavljati maramu a je li normalno da to radi u autu mužu pa da joj muž taj snimak stavi na internet , meni to nema smisla nikakvog , kako god , bože saÄÂuvaj.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Nije nikakvo tracanje vec razmisljanje ja sam napisala da osobno nemam nista protiv i da je nepokrivena ... ali me zanima jeli ispravno (po vasoj vjeri)isticati gornje dijelove tijela a skrivati kosu....Mic_Sokoli je napisao/la: Rodjak te vjerovatno lijepo docekao ,da bi mu ti sad tu trachala zenu.......
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

gledala sam i ja taj snimak i mislim da je bilo ko mogao staviti maramu na glavu i ono snimiti, ne mora znaciti da je ta osoba u zivotu pokrivena, ali ovo ne umanjuje istinitost cinjenice da pokrivene djjevojke nisu ono sto trebaju biti i ne ponasaju se u skladu sa nacelima koje im njihova vjera nalaze....vidovita_dzemila je napisao/la:jesi li ti gledala taj snimak?
Djevojka zavrÅ¡ila medresu i bila pokrivena, upisala fakultet i lijepo sve dok nije poÄÂela raditi u kafiću kao konobarica, skinula maramu, uradila pirsing na jeziku, pije, i sad hoda sa tipom koji je od nje striji trideset i neÅ¡to godina (naravno oženjen)
i još uvijek se hvali kako je medresu završila
ali eto bar je skinula maramu
i još uvijek se hvali kako je medresu završila
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
ali eto bar je skinula maramu
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
ja se bas ne razumem u Islam.Imam prijatelja albanca.On dolazi kod mene u goste i mi idemo kod njega.Kad je kod mene njegova zena koja nizpod mantila je obucena normalno ljepo kao i sve zene,ona skine mantil i lepo sedi i prica sa nama.Kad smo kod njih u goste ona isto to radi,al ako dodje neko iz njene familije ona se povuce od sobe gde sedimo,stavi samiju,obuce mantil i onda je pokrivena .Pitao sam moga prijatelja i nju zasto to raddi kad joj nije lepo,a oni mi odgovorili da ostalo jos od starih da tako treba i to zahtjeva vera.Ja sam rekao na to da se vjera nosi u srcu i treba dda se postuju nacela vjere a da moje misljenje je da odjeccom samo se ne postuje vjera.Treba tako misliti,raditi i ponasati se kako zahtjeva vera.Bila pokrivena ili ne pokrivena devojka ako se odnosi kako vjera zahtjeva onda nema nista od toga. Inace ja mislim da i muskarci i zene gledaju jedne druge s pozudom pa i nije bas i ramnopravno da su samo zene pokrivene.Ali kako i da je za mene uzbudljivije je ono stoje polugolo nego skroz golo,kad masta moze svasta.Najbolje je da se svako nosi onako kako njemu pase.
Mozemo komentarisati,i pisati ,i zgrazati se na pojedine istupke,nekih od zena,koje vjerovatno,ne zbog vjere nego zbog nekog cilja nose marame,i suknje do zemlje,a nisu samo,Muslimanke te koje nose marame,vec i zene druge nacionalnosti,iz samo njima znanih razloga,na taj nacin,ne da
postuju svoju vjeru vec bas suprotno od toga,one nisu vjernice one istinske,kakve treba da budu u privatnom zivotu
pa tako i u drustvu,a one koje postuju vjeru na nacin kako im je propisano,vrlo dobro znaju i svjesne su na kraju sta ih ceka,,
postuju svoju vjeru vec bas suprotno od toga,one nisu vjernice one istinske,kakve treba da budu u privatnom zivotu
pa tako i u drustvu,a one koje postuju vjeru na nacin kako im je propisano,vrlo dobro znaju i svjesne su na kraju sta ih ceka,,
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
sabinax procitaj ovo molim te jer cu ti iznjeti dokaze koje posjedujem a vidim interesuje te.Pokrivena djevojka je zasticena GOSPODAREVOM rijeci svasta se moze desit puno je djavola/sejtana/u ljudskom obliku ovo je mnogo siroko pa ti ne mogu puno sad pisat osim ako te zainteresuje.u Bibliji takoÄ‘e pise da se zene pokrivaju vidjela si casne sestre al to je slicno al nije isto kao u islamu.svaka zena koja skine maramu u krscanstvu treba po rijecima GOSPODARA da obrije glavu jer ne pripada krsÄÂanstvu a u islamu je nemoralna i ne pripada vjeri.ako te bude interesovalo vise pisat cu ti.sabinaX je napisao/la:Nije nikakvo tracanje vec razmisljanje ja sam napisala da osobno nemam nista protiv i da je nepokrivena ... ali me zanima jeli ispravno (po vasoj vjeri)isticati gornje dijelove tijela a skrivati kosu....Mic_Sokoli je napisao/la: Rodjak te vjerovatno lijepo docekao ,da bi mu ti sad tu trachala zenu.......