paparaci je napisao/la:ahhahahahaah. to mrki. svaku temu okreni na ratna desavanja u BiH
ovo sto je andro napisao, nigdje veze. to je ono standardno cega se svi hvataju. kao ako Ga ima, zasto ne sprijeci to i to, itd.
krenite bolan ljudi od sebe. eto npr imate djecu i odgajate ih, savjetujete i kazete sta valja, sta ne valja, itd. i sad ono ucini nesto ili radi uopste sasvim mimo onog sto ste mu pridikovali i "propisali". ko ispada kriv? vi(roditelji)? hehehehe.
ne mogu samo tog licemjerstva. znaci kad je pripisati sve ljudske nedace nekom - Njemu se pripisuju. a iste te osobe se potajno ili javno mole istom kad ih snadje kakva nevolja.
Kada bi malo bolje procitao i razmislio sta sam ja htjeo da kazem sa ovim sto sam napisao shvatio bi . Da li sam ja kriv kao roditelj ako ce sutra moje dijete dozivjeti
neki rat koji ono ne zeli , da li je neki roditelj kriv sto je njegovo dijete gladno , da li je kriv roditelj sto neko pljacka i sto unistava svaku nadu za bolje sutra . Ako sam ja kao roditelj kriv neka mi se odmah sudi po kratkom postupku . Zasto u svemu sto se zove zlo stradaju nevini i oni koji to najmanje zele da se desi . Koliko u ratu pogine civila a koliko vojnika . Da li je kriv taj roditelj sto djeca ginu od granata ? O tim ja stvarima govorim obracajuci se NJEMU
AKO GA IMA NEKA POSTENO SUDI A sto se mene tice licno ja svaku vjeru postujem jer sam tako odgojen od malih nogu , cak nikada dobro citaj nikada nisam opsovao BOGA , ne sto vjerujem u njega vec zato sto postujem onoga ko vjeruje u istoga.
i opet ponavljam neka ne dozvoli da se moli vec da mu se klanja , postuje, vjeruje i slavi .