KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
I sposobnost cekanja je neki vid delovanja. Ne budite brzopleti u svom ponasanju, jer tiha voda breg roni.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Zaista se trudite da izgledate sjajno, ali sreca dolazi iznutra. Nekoga mozete obmanuti, ali ne i one koji Vas dobro poznaju.
Nalazite se pred velikim iskusenjem, ali bez pravih izazova nema ni zadovoljstva. Odaberite resenje koje ce Vas uciniti srecnom, zadovoljnom i ponosnom osobom.
Sebe valja osecati kao sredstvo, a ne kao cilj. Ako je kamen tvrd, ne znaci da cete godinama zuljajuci svoja kolena po stepenicama svetilista izbeci i odlazak u cistiliste.
Ocekuje Vas proslava. Bicete srecni i zadovoljni.
![smileypopcorn [smileypopcornbw8.gif]](./images/smilies/smileypopcornbw8.gif)
![smileypopcorn [smileypopcornbw8.gif]](./images/smilies/smileypopcornbw8.gif)
Suvise se vezujete za osobe od kojih mozete imati pomoci. Sta ce biti sa Vama kada se jednog dana ti ljudi povuku ili kada ih ne bude u Vasoj blizini?
Lagati nije korisno, kad god pomislite na laz - pomislite i na posledice koje Vas mogu zadesiti. Nemojte sebi dozvoliti kompromitaciju, jer nista se ne moze sakriti.
Nije dovoljno verovati samo u sebe i u sopstvene mogucnosti. Uvazite necije savete ili bar to iskreno pokusajte, da biste saznali da li ispravno razmisljate.
Lukavstvo i diplomatija su bolje strategije od otvorenog rata. Budite promisljeni i nadmudrite svog protivnika, iznenadite ga i koristite svoje najjace oruzje.
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)