Djete u meni..?!
da i kupovala sam njemacki casopis Bravo...istina bog, da nista nisam iz njega mogla procitati ali sam uzorno vadila postere i ljepila ih po zidu, moj izum je jos bio izvuci trake od kazete, razvuci ih po zidu zakaciti ih spenadlama i u prazne prostore izmedu traka lijepiti postere
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Re: Djete u meni..?!
Sa bicikla se skidala nisam,i daaa obožavala sam da igram odbojke,elastiÅ¡a(ne znam jel se to tako ispravno kaže-uglavnom preskaÄÂe se ona guma
),paaa smo kupovali Wasserballons(balone,u koje se naspe voda),dodajemo ih jedni drugima,kome ispadne,jadan on,bude sav mokar
A opet kod kuće,bi sestra drugarice i ja slušale svoje omiljene pjesme i smišljale koreografije
,ma svaaašta.... ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

A opet kod kuće,bi sestra drugarice i ja slušale svoje omiljene pjesme i smišljale koreografije

![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Ja sam uživala u igranju gume i to " prstića " ako se sjećate te igre. Bila sam ÄÂak neki Å¡ampion u naselju tome. Imala sam jedne baletanke sa kojima sam ektra mogla da igram. TakoÄ‘e sam uživala u igri " izmeÄ‘u dvije vatre " i " limun i naranÄÂa ". Bila sam hiperaktivno djete i bila sam neumorna. Sakupljala sam salvete, postere i sliÄÂice. Sve u svemu imala sam super djetinjstvo.
Hahahaha joj djetinjstvo.
Pa sa rodjacima sam igrala klikera i sjećam se da se jednom mama nljutila i sve mi ih pobacala a ja kolkekciju ÄÂitavu imala.
Gume- tu sam bila najjaÄÂa
izmedju dvije vatre i još puno igrica![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Pa sa rodjacima sam igrala klikera i sjećam se da se jednom mama nljutila i sve mi ih pobacala a ja kolkekciju ÄÂitavu imala.
Gume- tu sam bila najjaÄÂa
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
izmedju dvije vatre i još puno igrica
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- Crnokosa071
- Svakodnevni prolaznik
Uhhh kad bi se to nabrajalo dokle bih došla
Ma kratko i jasno...nikada nisam sazrela, uvijek sam ostala dijete u duÅ¡i hahahahahaha, zaÄÂudim se sama sebi Å¡ta sam u stanju reći, uraditi, nasmijati se neÄÂemu, ma ono - svidjam se sama sebi

Ma kratko i jasno...nikada nisam sazrela, uvijek sam ostala dijete u duÅ¡i hahahahahaha, zaÄÂudim se sama sebi Å¡ta sam u stanju reći, uraditi, nasmijati se neÄÂemu, ma ono - svidjam se sama sebi

Neka osmijeh bude vaš kišobran!

U Brckom dok sam zivila za mene je postojao samo Lastis....
Onda odbojka,i skupljanje slicica i salveta...postera...
Onda odbojka,i skupljanje slicica i salveta...postera...
Thank´s god i´m a women
Naravno sve moje sale svode po kuci..kao sale za djecu...
Po kuci dok radim nosim kikice ili pletencice...to je za djecu ..ali kazu da mi nestoje lose...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

Po kuci dok radim nosim kikice ili pletencice...to je za djecu ..ali kazu da mi nestoje lose...