Zivot je lijep kada..
- leptirica-de
- Hronicar foruma
Alyssa_ je napisao/la:kad si zdrav i svi oko tebe, tvoja famelija :nervous:
prije mjesec i neshto sam to tek uvidjela, i to je najvaznije, kada se desi nesreca u porodici nishta gore od toga nema, am bash nishta
ajj kako si upravuuu alisaa! najvaznije je da si zdrav a tako i svi koje volis--- naravno da volim i babu i mamu svoju a tako i sestru ali bogami brata volim najvise , i kad vidim da on boluje , vise bi voljela da sam ja bolestna ili da sam ja tuzna umjesto njega . NAJvise na svijetu ga volim i nema osobe koja bi mogla preuzeti njegovo mjesto u mom zivotu i u srcu

- leptirica-de
- Hronicar foruma
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
leptirica-de je napisao/la:
ajj kako si upravuuu alisaa! najvaznije je da si zdrav a tako i svi koje volis--- naravno da volim i babu i mamu svoju a tako i sestru ali bogami brata volim najvise , i kad vidim da on boluje , vise bi voljela da sam ja bolestna ili da sam ja tuzna umjesto njega . NAJvise na svijetu ga volim i nema osobe koja bi mogla preuzeti njegovo mjesto u mom zivotu i u srcu. . za mene je zivot lijep kad je on zdrav i sretan
nema za mene lijepse stvar
ehh upravu si, i ja svog buraza nebi dala ma nejma tog milijona ili milijardi...skroz se sa tobom slazem... :bigups:
- leptirica-de
- Hronicar foruma
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- leptirica-de
- Hronicar foruma
- leptirica-de
- Hronicar foruma
- leptirica-de
- Hronicar foruma
- leptirica-de
- Hronicar foruma