![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
vidovita_dzemila je napisao/la:![]()
![]()
eto poljubac da nisi džaba došao
administratorsrebrni je napisao/la:da ustanovim ko skida moju sliku sa moga profila....redovno i bez pitanja
ja SREBRNI kao glumac...model i sportska zvijezda svecano izjavljujem da su na mom profilu moje i samo moje licne slike...jedino jutros sa mnom na slici nisu bila moja djeca vec djeca jedne egipastke familijesabinaX je napisao/la:administratorsrebrni je napisao/la:da ustanovim ko skida moju sliku sa moga profila....redovno i bez pitanja
Upisan u 22/07/2009 20:18 VAZNO!!!!
Slike Album je namjenjen samo i iskljucivo za fotografije na kojima ste prisutni Vi (i/ili Vasi prijatelji), ili fotografije koje ste vi sami uslikali (automobil, kuca, grad, priroda i td.). Zabranjeno je postavljanje raznih simbola, logotipa, surealistickih slika i figura, zastava, oznaka, fotografija poznatih licnosti (modela, glumaca, sportskih zvijezda i dr.). Slike koja krce navedena pravila ce biti izbrisane od strane administracije.
Hvala
veceras sam tu jer imaju dvije utakmice a i rekla je beca da ce biti djevojacka vecer,pa sam se spremila i uredila