![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
Dobar dan!
Dobar dan...Bebana, sta ima danasBebana_de je napisao/la:Dobar dan,
mickey je napisao/la:imam pitanje al ozbiljno
potrošio sam oko 3000 eura na kartici kroz par mjeseci al nisam znao
da kartica služi samo za odgodu plaćanja i Å¡alju ti raÄÂun svakih 6 mjeseci.
sad bi trebao uplatit te pare a nemam ništa, jel moguće da se dug odleži u zatvoru?
ako može ja bi uzeo godišnji i otišo odležat.
Ovako sta majka ne rada dva puta,,,mickey je napisao/la:imam pitanje al ozbiljno
sad bi trebao uplatit te pare a nemam ništa, jel moguće da se dug odleži u zatvoru?
hehehehehe ma nista me vise na ovom svjetu ne moze zacuditi, upravo o tome i razmisljam ovo jutroBebana_de je napisao/la:Bino dobro jutro,,,![]()
Nista se ne cudi evo odo spavat,,,
DOBRO JUTRO SVIMA.....koji nailazite...mickey je napisao/la:imam pitanje al ozbiljno
Znam to nista mi novo nisi rekla...sabinaX je napisao/la:pozdrav zapisnicar...evo super smo
hehehehe a Ra-jo...mickeyu cu pomoci donacijom kad bude bio malo pristojniji i kad zene ne bude nazivao lezbacama i zenturacama...do tada nek misli svojom malom muskom glavicom di i kako trosi pare
Sve je to fino i lepo od tebe pomoci drugu u nevolji,,Ra-Ja je napisao/la:DOBRO JUTRO SVIMA.....koji nailazite...mickey je napisao/la:imam pitanje al ozbiljno
ako može ja bi uzeo godišnji i otišo odležat.![]()
Zasto prelazite ili salite se sa ovako vaznim problemom...zar bih dozvolili sto je nas prijatelj u nevolji..zbog potroseni para...Ipak i priznanje da hoce taj novac vratiti odlezavanjem kazne, nije znao kakva je svrha kartice... to je priznanje sto je potrosio vise nego sto je imao....To bi bila sramota za sve nas....
Cuj drug mi u nevolji .....a da mu nepriteknemo upomoc...
Na muci se poznaju junaci,,,zar ne?![]()
Nego hajde da to prikupimo i pokrijemo taj negativni saldo...moj predlog...