Misao dana :
Re: Misao dana :
Volite sve sto vase oci dostizu da vide....u svakoj stvari...mjestu...bicu.. pojmu uopste pronadjite ono najljepse...zbog cega imate razloga da u to gledate volite. i pamtite.... 

Dzaba je nekome..hiljadu puta reci...volite ,cijenite ,postujte svoju domovinu i svoju zemlju.ako zelite da budete sretni i veseli...a kako to dokazati...upravo tako ..
DOKAZITE DJELIMA.....
DOKAZITE DJELIMA.....

Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 29 Jul 2009 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Voli jer hrabri vole a kukavice ÄÂekaju da budu voljene 

Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Iskustvo daje rezultate misli....
Voli me ..da bih te voljela....
Voli me ..da bih te voljela....

Nemojte nikada dozvoliti da prijatelj zaplace zbog vase greske ili sale....Nastojte odmah to ispraviti....izviniti se....
Jer taj covjek itekako zasluzuje Vasu paznju..dok je vas prijatelj...
I sama sam puno puta zaplakala..Sama upala sama ustala...
Jer taj covjek itekako zasluzuje Vasu paznju..dok je vas prijatelj...
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
I sama sam puno puta zaplakala..Sama upala sama ustala...

Ako je vasa prijateljica spremna da vam razori vezu ..ona je sutra spremna bez imalo grize savjesti leci u krevet sa prijateljem svog muza... 

- probisvjet
- Ucesnik diskusija
Zaokupljeni bojazljivom mislju sto bi nas sutra moglo snaci, mi gubimo danasnjicu, sadasnjost, a time i stvarnost. Dajte danasnjici, danu, satu, trenutku pravo koje mu pripada.....!
Poslusati dobar savjet...nekad zlata vrijediprobisvjet je napisao/la:Zaokupljeni bojazljivom mislju sto bi nas sutra moglo snaci, mi gubimo danasnjicu, sadasnjost, a time i stvarnost. Dajte danasnjici, danu, satu, trenutku pravo koje mu pripada.....!

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- probisvjet
- Ucesnik diskusija
sabinaX je napisao/la:Poslusati dobar savjet...nekad zlata vrijediprobisvjet je napisao/la:Zaokupljeni bojazljivom mislju sto bi nas sutra moglo snaci, mi gubimo danasnjicu, sadasnjost, a time i stvarnost. Dajte danasnjici, danu, satu, trenutku pravo koje mu pripada.....!
svaki dan si kazem jedno ..... La vraie faute est celle qu'on ne corrige pas... prava greska je ona koju ne ispravimo ...

- probisvjet
- Ucesnik diskusija
Oprastanje ne mijenja proslost, ali obogacuje buducnost...
Ko smisao života nije tražio taj nije ni živio; ali ko ga je tražio nikad nije bio dovoljno srećan
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...