Dok si imao nekakvih atributa / argumenata, onda si se upuštao u diskusije , sad kad ti ponestaje , onda ,.................. praznopaparaci je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
pitao sam se samo kad ces to shvatiti![]()
selam

Dok si imao nekakvih atributa / argumenata, onda si se upuštao u diskusije , sad kad ti ponestaje , onda ,.................. praznopaparaci je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
selam
Vjeruj ti meni ,........... svaki tvoj post , koji bude mimo mog shvatanja , ja se ukljuÄÂujembeba80 je napisao/la: Ok vjeruj mi poslije ovog posta ne zelim sa tobom pisati jer badava ti imas oci a nevidis il neces da vidis imas uÅ¡i a ne cujes il neces d cujes uz sve to oholis se i djelom negiras.Pozivas se na nekakve vehabije a ne mas pojma o vjeri samo je slijedis kao abid a ne kao mumin i znas reci to nekakve vehabije a da znas rekao bi i oni kažu eÅ¡edu pa ako su zalutali cupaj ih ako znas ako ne nediraj.Tri generacije su ashabi tabini i t.tabini.ako oni zapamtili sta imje nareÄ‘eno ko ce.Znas li mozda mumini sa kojom recju ce ulazit u djenet kad im takvi koji nece da uce prosipaju svoju politiku i zavode ih u stranputicu sa sejtanom pod pazuhom.Halali mi necu pisat postove tebi a nemoj se kacit na moje i izvrtati ih naopakojer ne zelim da budes onaj koji se odvesti ljude u vatru sa mog posta.
SELAM ALEJK
Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip ,.............. za neupućene, na linku je Khalid Yasin - vehabijabeba80 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=kowf0f71f2g
Jel može ovaj link proći kod tebe http://www.youtube.com/watch?v=Ry9cRPFN ... E&index=10
Nevažno je s kim je razgovarao , važno je šta je rekao .beba80 je napisao/la:da s tim mora se uzet u obzir s kim je razgovarao
mrki62 je napisao/la:Dok si imao nekakvih atributa / argumenata, onda si se upuštao u diskusije , sad kad ti ponestaje , onda ,.................. praznopaparaci je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
selam
mrki62 je napisao/la:Nevažno je s kim je razgovarao , važno je šta je rekao .beba80 je napisao/la:da s tim mora se uzet u obzir s kim je razgovarao
InaÄÂe o viÅ¡eženstvu u islamu na netu ima zaista mnogo tekstova. Allah je ljude stvorio sa potrebama, ako ÄÂovjek ne može naći mir i zadovoljstvo sa jednom ženom Allah mu je dozvolio (nije naredio) da se razvede sa njom ili oženi drugi put.
pojasni onima koji ne znaju zato sto ovako ispade da covjek moze zeniti i pustati koliko hoce zena bez razloga zna se koji su razlozi pa da mozes je pustat i kad moras.A vazno je skim razgovaras jer nemozes ti isrto razgovarati sa mnom koji znam koliko mi je GOSPODAR podario i sa onim sto nezna sta kaže jedan hadis "ALAHU je najmrže a dozvoljeno djelo razvod braka"
Više o višeženstvu imaš , ako klikneš OVDJE
Ne poznajem taj hadis a i inaÄÂe su hadisi isto rasporeÄ‘eni po mezhebima .beba80 je napisao/la:mrki bio sam rekao da necu sa tobom al znas li ti za onaj hadis i vjerujes li u hadis koji kaze okrenite se ensarijama /medinjanima/
zato ja i ti nemozemo naci zajednicku ti slusas neke a ja neke druge ako zelis ja cu ti ubacit svoje pa presuÅ¡aj i razmislimrki62 je napisao/la:Ne poznajem taj hadis a i inaÄÂe su hadisi isto rasporeÄ‘eni po mezhebima .beba80 je napisao/la:mrki bio sam rekao da necu sa tobom al znas li ti za onaj hadis i vjerujes li u hadis koji kaze okrenite se ensarijama /medinjanima/
Npr. šiiti ih imaju najmanje .
NaÄ‘emo mi zajedniÄÂku , samo ne u svakim temama, Å¡to je razumno i prihvatljivobeba80 je napisao/la:
zato ja i ti nemozemo naci zajednicku ti slusas neke a ja neke druge ako zelis ja cu ti ubacit svoje pa presušaj i razmisli