Sekte u islamu
Re: Sekte u islamu
Pa vehabije su prava sekta, vjeru usmjeravaju prema svojim naÄÂelima, sve bi ih protjerala na pusti otok pa neka tamo rade Å¡ta hoÄÂe
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
http://www.youtube.com/watch?v=sJGAs_Li ... re=related
nela pogledaj ovaj video i razmisli
Pa ne može se ništa saznati za 5 minuta , jel tako ,............ pa tako ni o vehabijama.beba80 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=sJGAs_Li ... re=related
Taj link su postavile vehabije , to je isto da odeÅ¡ na nekakve ÄÂetniÄÂke stranice i tamo hoćeÅ¡ saznati kakva su krvoprolića radili ,.........
Evo prave stranice o vehabijama http://www.antivehabije.com/
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

nela molim te pogledaj ovo gore sto sam postavio.
Beba selam, žao mi je ali ne mogu niÅ¡ta na youtube otvoriti zbog nekih tehniÄÂkih problema sa raÄÂunarom.
Ali svakako moje mišljenje ne može promijeniti jedan link kad se svakodnevno susrećem s njima.
Ali svakako moje mišljenje ne može promijeniti jedan link kad se svakodnevno susrećem s njima.
Nela će samo još više da zamrzi te vehabije.beba80 je napisao/la:nela molim te pogledaj ovo gore sto sam postavio.
Pošto je tema o sektama, moram napomenuti i to da su vehabije protiv munari na džamijama.
Vehabije su dosta sliÄÂni ÄÂetnicima ; nose bradu , izgledaju neuredno , ÄÂetnici stvaraju državu u državi a vehabije islamsku zajednicu u islamskoj zajednici ,............ oni ne prihvataju naÅ¡u islamsku zajednicu , viÅ¡e vole vehabije iz Saudske Arabije !
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

mrki62 je napisao/la:Nela će samo još više da zamrzi te vehabije.beba80 je napisao/la:nela molim te pogledaj ovo gore sto sam postavio.
Pošto je tema o sektama, moram napomenuti i to da su vehabije protiv munari na džamijama.
Vehabije su dosta sliÄÂni ÄÂetnicima ; nose bradu , izgledaju neuredno , ÄÂetnici stvaraju državu u državi a vehabije islamsku zajednicu u islamskoj zajednici ,............ oni ne prihvataju naÅ¡u islamsku zajednicu , viÅ¡e vole vehabije iz Saudske Arabije !
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
samo replika ne mrzim nikoga ali su mi oni odvratni
Nela molim te jesil pogledala link kad pogledas reci mi sta si zakljucila
napisala sam ti da ga ne mogu pogledati jer je na youtube a ja ne mogu otvoriti ništa na toj stranici a osim toga nikakav link ne može promijeniti moje mišljenje jer je vidim svaki dan šta ti kriminalci rade.beba80 je napisao/la:Nela molim te jesil pogledala link kad pogledas reci mi sta si zakljucila