Misao dana :
Re: Misao dana :
Svjet je onoliko zanimljiv koliko smo mi radoznali. Svjet je pozornica na kojoj svako igra svoju ulogu.

Zelim da probijete u najvece tajne ovoga zivota , koje se kriju ko zna gdje i ko zna kud...Zelim da nadjete carobnu sifru pred tajnom buduceg zivota...ako je do sada niste pronasli.... 

Naucite zivjeti...naucite voljeti...naucite izrazavti ljubav...naucite zadrzati partnera u kuci ali da to nebude napor za njega ili nju...naucite cijeniti sebe na prvom mjestu PA I DRUGE....NAUCITE PUNO STVARI KOJI ZIVOT ZNACE ...naucite biti sretni....
Ja imam svoje metode kako...moje metoda su moja dusa..nedajem to nikome...
I da vam ih dam vi nebih znali primjeniti iste...a i ako kopirate zivot vam nebi bio interesantan....
Da li imate svoje metode...pronadjite ih....nebudite lijeni..jer to zivot znaci...

Ja imam svoje metode kako...moje metoda su moja dusa..nedajem to nikome...
I da vam ih dam vi nebih znali primjeniti iste...a i ako kopirate zivot vam nebi bio interesantan....
Da li imate svoje metode...pronadjite ih....nebudite lijeni..jer to zivot znaci...

Sreća je dobro zdravlje i slabo pamćenje
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ne postoji neosvojiva tvrđava, nego samo loš osvajaĠ

Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
ne postoji ni osvajac od kojeg se tvdjava ne moze odbranitnella26 je napisao/la:Ne postoji neosvojiva tvrÄ‘ava, nego samo loÅ¡ osvajaÄÂ
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
Netreba vas niko uciti kako doci do onoga do cega vam je veoma stalo...
To oruzje ste dobili prilikom rodjenja kao nasledje....
Treba se odnositi sasvim normalno i opusteno...jer to sam ja...
Glumiti nekoga drugog je izgubiti svoju licnost,.......
To oruzje ste dobili prilikom rodjenja kao nasledje....
Treba se odnositi sasvim normalno i opusteno...jer to sam ja...
Glumiti nekoga drugog je izgubiti svoju licnost,.......

Najdobrata rabota na ovoj svet sto moze da mu se sluci na nekoj covek....e da se rodi sreken!!
..Nikada nisam imala problema da moram pitati za savjet..a kada mi bude potrebno odabracu osobo vrijednu toga da zamolim za pomoc....ili sugestiju... 

Zivoti se i zimi bude ,pa tako i ljubavi.Cesto puta zatrepere pod krosnjom drveta.Javljaju se ljubavi isto tako lijepe kao i one u ljeto.Stvorene na sneznoj belini , na mrazu, koji tada i nije vazan.... ![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
ŽeliÅ¡ li biti mudar, nauÄÂi razumno pitati, pozorno sluÅ¡ati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se niÅ¡ta viÅ¡e nema reći.