Budite oprimisti ,kontaktirajte i citajte samo ono sto ce vas nasmijati i uraspoloziti Iako je danas oblacnio vrijeme i kosica pada ...mozda uspijete i sunce izazvati vani...
OFF Pricaonica 5
Re: OFF Pricaonica 5
hallo...sellam...pozdrav onima koji svrate na casicu razgovora....
Budite oprimisti ,kontaktirajte i citajte samo ono sto ce vas nasmijati i uraspoloziti Iako je danas oblacnio vrijeme i kosica pada ...mozda uspijete i sunce izazvati vani...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Budite oprimisti ,kontaktirajte i citajte samo ono sto ce vas nasmijati i uraspoloziti Iako je danas oblacnio vrijeme i kosica pada ...mozda uspijete i sunce izazvati vani...
dobro jutro cijelom planetu, kristalina ÄÂestitam za "pinki"
talenat mjeseca
ako se još uvijek tako zove....ma ja bih tebi dodijelila titulu za talenat godine...
Dobar dan svima, Kristalina ÄÂestitam zaista si i zaslužila ![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
đes nella drugo moja drugarasta
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
beca_jovi je napisao/la:đes nella drugo moja drugarasta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde da ne bude da te voli budala budalasta...ti si moja duša dušastanella26 je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:đes nella drugo moja drugarasta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ÄÂuj drugo drugarasta Ä‘es sestro moja sestrasta
beca_jovi je napisao/la:ajde da ne bude da te voli budala budalasta...ti si moja duša dušastanella26 je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:đes nella drugo moja drugarasta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ÄÂuj drugo drugarasta Ä‘es sestro moja sestrasta