da pokusam pripitomit zivotinju ???fiera_inquieta je napisao/la:jesaaam..jedna jako divlja ¾ivotinja!ToUrNiQuEt je napisao/la:fiera_inquieta je napisao/la:heh..to je ¹panjolski...znaèi nemirna zvijer
izvini na pitanju... ali ucinilo mi se tako kroz postove..
jesi ti zivotinja ? :huh:
tko je ovdje lud???
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu

- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu

- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- sredovjecni_33
- Svakodnevni prolaznik

- Mala_selmica_
- Svakodnevni prolaznik

evo ti i moj savjet -
jesi ti normalna??? zar ti stvarno mislis da ces jednog bad boya pretvoriti u dobrog i poslusnog decka??? ako vara svoju curu, zasto ne bi varao i tebe kasnije?
ma daj.... iako budes sa njim, a vjerujem da hoces jer iako si negdje mojih godina vise si naivna od mene, bar tako djelujes..., njemu ces biti samo jos jedna trofeja vise a koji normalan i fin decko kad cuje s kim si bila nece ti ni pogledati...
pogledaj se malo i pitaj se dali je ta baraba uopce vrijedna jedne djevojke kao sto si ti????
jesi ti normalna??? zar ti stvarno mislis da ces jednog bad boya pretvoriti u dobrog i poslusnog decka??? ako vara svoju curu, zasto ne bi varao i tebe kasnije?
ma daj.... iako budes sa njim, a vjerujem da hoces jer iako si negdje mojih godina vise si naivna od mene, bar tako djelujes..., njemu ces biti samo jos jedna trofeja vise a koji normalan i fin decko kad cuje s kim si bila nece ti ni pogledati...
pogledaj se malo i pitaj se dali je ta baraba uopce vrijedna jedne djevojke kao sto si ti????
Re: tko je ovdje lud???
Nisam insan od avantura
ali kolika je vjerovatnost da osoba sa kojom si "navrat na nos" zapoÄÂeo neku relaciju slobodna, pa nisu svi iskreni i nikada ne možeÅ¡ biti siguran da li je neko zaista slobodan.
A ako već neko voli avanture onda ne znam ćemu opterećivanje je li slobodan ili zauzet.
A ako već neko voli avanture onda ne znam ćemu opterećivanje je li slobodan ili zauzet.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

Make my day!