Joj izjave yebotepaparaci je napisao/la: za vrijeme jugoslavije sam bio jugosloven, jer mi se tako drzava zvala. znaci sasvim logicno.

Joj izjave yebotepaparaci je napisao/la: za vrijeme jugoslavije sam bio jugosloven, jer mi se tako drzava zvala. znaci sasvim logicno.
Alija se je rodio u Bosanskom Ã…Â amcupapaya je napisao/la:
a sta ima paparaci sa Alijom???
Paparaci je iz Bosne a Alija Beogradjanin, zar nije bilo tako?
Prosvjetlite me
ZnaÄÂi nesposoban i nacionalno neosvijeÅ¡ten ÄÂovjek je vodio BiH , ...... nije ni ÄÂudo Å¡to je dovodio vehabije , koji bi da se pomolimo prije prc prcbeba80 je napisao/la:nije imao advokata poput tebe da mu kaze ko je i sta
Drago mi je sto ih sve vise i vise ima elhamdulila pa ce polagano pocet zavodit red u ovoj vasoj takozvanoj muslimanskoj naciji imaju od mene podrsku ogromnu zato sto ovdje ima najvise glupih koji bi opet sutra stavili glavu na panj da im je osjeku.mrki62 je napisao/la:ZnaÄÂi nesposoban i nacionalno neosvijeÅ¡ten ÄÂovjek je vodio BiH , ...... nije ni ÄÂudo Å¡to je dovodio vehabije , koji bi da se pomolimo prije prc prcbeba80 je napisao/la:nije imao advokata poput tebe da mu kaze ko je i sta
Kakav red ?beba80 je napisao/la:
Drago mi je sto ih sve vise i vise ima elhamdulila pa ce polagano pocet zavodit red u ovoj vasoj takozvanoj muslimanskoj naciji
To crveno je za administraciju , jer vrijeđaš a vrijeđanje ima svoju cijenubeba80 je napisao/la: imaju od mene podrsku ogromnu zato sto ovdje ima najvise glupih koji bi opet sutra stavili glavu na panj da im je osjeku.
Izvinite sto sam morao ovako lijepo da mu kazem
cuj ocima. ja reko koljenimabasista je napisao/la:Paparaci.. samo ocima preletih
jao sto si mi ga sad suknuoi bilo mi mrsko da citam sve tetvoje silne odgovore.. Hvala ti sto si pomno proucio moj tekst.. nisi morao![]()
A nisam citao jer nemam sta procitati.. Samo ono za jezik procitah i bilo mi dovoljno nebuloza..