![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Kada me bude interesovalo po ovom pitanju i budem spremna da ganjam kolacice..onda cu se javiti ... ![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
Ako ste vec dobili cup zemlje, onda nemojte traziti cup srebra. Naucite da pravilno vrednujete ili da uzivate u onome sto imate.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ocekuje Vas proslava. Bicete srecni i zadovoljni. ![onfire [onfire.gif]](./images/smilies/onfire.gif)
![onfire [onfire.gif]](./images/smilies/onfire.gif)
Vasa zelja ce se ispuniti, ali ne onako kao sto ste Vi zamislili. Bicete iznenadjeni, ali i obradovani.
Delujete veoma samouvereno i odlucno, probleme resavate po uhodanom obrascu i zbog toga Vas ocekuje novi uspeh.
Kada negujemo mir u sebi, reprodukujemo ga i prenosimo ga na sve oko nas. To isto se desava i sa nemirom. Niste samo Vi nezadovoljni, nezadovoljna i Vasa okolna.
Ne mozete promeniti svet oko sebe, ali mozete uticati na vlastito ponasanje. Potreban Vam je neciji savet, pre nego sto se upustite u novi posao ili avanturu.
avantura nema, posla, osim ustaljenog, ni na vidiku![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
avantura nema, posla, osim ustaljenog, ni na vidiku
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Onaj ko ne rizikuje, taj i ne dobija. Vama se posrecilo i zato iskoristite svoju sansu najbolje sto umete. Ne budite "lazno skromni".