Kako pisati na forumu?
Re: Kako pisati na forumu?
Ne može ti pisati ako ideš ovim postupkom hajd probaj
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ma ništa ![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
moraš ga umetnut![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
moraš ga umetnut
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
hvala i u moje ime.....vidim ja kod andre ne piše ništa, a ja moram dodati nešto, kontam kolika i kakva je ovo štela ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
beca_jovi je napisao/la:hvala i u moje ime.....vidim ja kod andre ne piše ništa, a ja moram dodati nešto, kontam kolika i kakva je ovo štela
![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)

VidiÅ¡ , ja to ne radim kao vividovita_dzemila je napisao/la:nije mi jasno kad se direktno ubacuje slika na neku temu kako neki mogu ubaciti samo sliku a ja moram upisati neÅ¡to (obiÄÂno stavim ovaj znak)
jer ako ne napišem ništa piše mi Post sadrži premalo znakova.
a vidim da drugi mogu stavljati slike bez pisanja posta
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ako uzimam sliku sa neta , onda jednostavno se klikne gore na img , (na ovom forumu je dupli) , zatim sa neta željenu sliku ubacim između ta dva img.
Jednostavno ; mišom na željenu sliku desnim mišom klikneš , izabereš opciju kopiraj sliku i onda prilijepiš između ta dva img i to je to ,............... zatim ideš na opciju Prikaz , da vidiš kako će to sve izgledati .
Tako ja radim
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

lijepo radiÅ¡mrki62 je napisao/la:VidiÅ¡ , ja to ne radim kao vividovita_dzemila je napisao/la:nije mi jasno kad se direktno ubacuje slika na neku temu kako neki mogu ubaciti samo sliku a ja moram upisati neÅ¡to (obiÄÂno stavim ovaj znak)
jer ako ne napišem ništa piše mi Post sadrži premalo znakova.
a vidim da drugi mogu stavljati slike bez pisanja posta![]()
Ako uzimam sliku sa neta , onda jednostavno se klikne gore na img , (na ovom forumu je dupli) , zatim sa neta željenu sliku ubacim između ta dva img.
Jednostavno ; mišom na željenu sliku desnim mišom klikneš , izabereš opciju kopiraj sliku i onda prilijepiš između ta dva img i to je to ,............... zatim ideš na opciju Prikaz , da vidiš kako će to sve izgledati .
Tako ja radim
opet hvala