Znatiželjni bujrum sa pitanjima koja vas interesuju islam
Re: znatiželjni bujrum sa pitanjima koja vas interesuju islam
ja bih sve te ljude povjeÅ¡ala, koji se time bave, sve mogu razumjeti, pa ÄÂak i ratove, ali to nikako!!!!
Nisam znala da je saljevanje strave grijeh ![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Znam da su razna gatanja, horoskopi, hamajlije, isl. grijeh ali fakat ne znam da je strava jer koliko znam to nije nikakav vid gatanja ni proricanja sudbine već oslobađanje straha.
A joÅ¡ mi je neÅ¡to interesantno, priÄÂa mi prijateljica da je njena mama iÅ¡la kod neke tete koja je kao vidovita i kaže da joj je gledala u Kur an, bože me oprosti, i kao na taj naÄÂin joj proricala.
A joÅ¡ mi je neÅ¡to interesantno, priÄÂa mi prijateljica da je njena mama iÅ¡la kod neke tete koja je kao vidovita i kaže da joj je gledala u Kur an, bože me oprosti, i kao na taj naÄÂin joj proricala.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Salijevanje strave i klanjanje istihare je na podruÄÂu naÅ¡e IZ ukorijenjeno a to se nekome sviÄ‘alo ili ne ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
klanjanje istihare je nesto sasvim drugo
postoji i istiharet dova
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
postoji i istiharet dova

Možemo nabrajati , postoji i nur dovapaparaci je napisao/la:
postoji i istiharet dova
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
da. ali ona nema osnova i nije objavljena od strane Rijaseta BiH 

Gledaj, u ratu je ta dova korištena masovno i ko bi imao muda tada izaći pred narod pa reći nešto negativno ?!paparaci je napisao/la:da. ali ona nema osnova i nije objavljena od strane Rijaseta BiH
Nemoj misliti ako nisam iz BiH i ako nisam nikad živio dole , da ne znam šta se je radilo prije ili sad šta se radi
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)