A ti razvezala kao teraviju od jutra do sutra bi razglabala....o stvarima koje su dibidus nepotrebne...

Ra-Ja je napisao/la:moje misljenje...za ovu temu...
Glupost je osobina koja pripada primitivnim ljudima bez obzira odakle dolaze..s obzirom da li ili od koga du primili kulturu....Velicina gluposti zavisi naravno i od zrelosti same osobe....
Tako i ova tema i sve ostale slicne su veoma glupe za odrasle osobe...a mogu koristiti osmogodisnjaci.....KOLACICI.....
...ma nije steta....beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:moje misljenje...za ovu temu...
Glupost je osobina koja pripada primitivnim ljudima bez obzira odakle dolaze..s obzirom da li ili od koga du primili kulturu....Velicina gluposti zavisi naravno i od zrelosti same osobe....
Tako i ova tema i sve ostale slicne su veoma glupe za odrasle osobe...a mogu koristiti osmogodisnjaci.....KOLACICI.....
jel te neko tjera da ulaziš
ne mogu da vjerujem
Ma igram se sa vama..tj malo sale sa malim nije na odmet.....
Dosao mi u goste jedan mali djecak i igram magaraca s njim ZNAS ONO DOBIJAS SLOVO PO SLOVO.Ja ga pustim zbog stimulansa da on pobijedi u igri...kada on pobjedi ja dam aplauz kao priznanje.ali kada ja pobijedim i dam sebi aplauzom on se veoma ljuti..Kaze nevolim ja kada ti pobjedjujes..hocu samo da ja imam pobijedu...SAMO STO NEZAPLACE...Bilo mi ga je veoma zao....Slatki mali Amar...
a toliko si se naizmiÅ¡ljala kolaÄÂića..Ja sam htjela da se igram malo sa vama ,ali stopirala si me ..nisi prihvatila ono sto sam ja pisala .Sa objasnjenjem da sam trebala pisati ono sto mi nudi kuca ..ejh..nije to fer igra ..bez obzira sto je za djecu....![]()
baš šteta
beca_jovi je napisao/la:još bolje
Ra-Ja je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:još boljehEJ kolacicu..kakva ti je slika na avataru....Bas kao SAMRTNO PROLJECE..
de nasmiji se...
Vauuuu ti si i svoja i tudja.....Boga mi....beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:još boljehEJ kolacicu..kakva ti je slika na avataru....Bas kao SAMRTNO PROLJECE..
de nasmiji se...
nisi ti sva svoja Boga mi
Ra-Ja je napisao/la:
Vauuuu ti si i svoja i tudja.....Boga mi....