Motori
Re: Motori
nemam m... za motor
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
trenutno vozim yamaha thundercat.....zadovoljan sam sa njime, voznja je komotna, ako treba brzina i to se moze, ako se hoce udobna polaka voznja i to se moze,....odlican motor za relaksaciju =)

prošla sezona
sad opet ÄÂekanje proljeća 

Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ma ja šta je nego uživancija, pogotovo kad kreneš na duži put a ide nas više pa polahko uživanje ništa brzo.
Većina ih voze brzo samo da se dokažu, po neprilagođenoj cesti,a na motoru nema popravnog![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Većina ih voze brzo samo da se dokažu, po neprilagođenoj cesti,a na motoru nema popravnog
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
nella26 je napisao/la:proÅ¡la sezonasad opet ÄÂekanje proljeća
pa nije još kraj sezoni

možeÅ¡ se voziti dok je napolju toplo i sunÄÂano,...ja mislim da se oko pola oktobra zavrÅ¡aje sve.....i onda dugo ÄÂekanje na mart ili april sa makar malo toplog vremena
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)

Ma znam ali ovdje malo, malo kiÅ¡a, pretproÅ¡li vikend sam htjela ići malo do mora ali bila kiÅ¡a, možeÅ¡ se okolo malo vozati ali negdje dalje neshmeker je napisao/la:nella26 je napisao/la:proÅ¡la sezonasad opet ÄÂekanje proljeća
pa nije još kraj sezoni
možeÅ¡ se voziti dok je napolju toplo i sunÄÂano,...ja mislim da se oko pola oktobra zavrÅ¡aje sve.....i onda dugo ÄÂekanje na mart ili april sa makar malo toplog vremena
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
GSX R 1000 suzuki toje zvijer
ovo je zvijer
http://www.youtube.com/watch?v=r_cYYDoo ... playnext=1
http://www.youtube.com/watch?v=r_cYYDoo ... playnext=1
tesko je biti glup budi pametan kao . . .#
KO OVDJE NE POLUDI . . . . TAJ NIJE NORMALAN
KO OVDJE NE POLUDI . . . . TAJ NIJE NORMALAN
-
- Hronicar foruma
Dodge Tomahawk
The insane potential widowmaker Dodge conceived and subsequently named the Tomahawk was first seen in 2003 at the Detroit Auto Show. The bike is powered by the same 500 hp 8.3 litre V-10 found in the legendary Viper, and is capable of propelling the concept up to 300 mph+, theoretically. However in practice the poor aerodynamics of the bike would cause it to become unstable at high speeds and it would be suicidal to try.

The insane potential widowmaker Dodge conceived and subsequently named the Tomahawk was first seen in 2003 at the Detroit Auto Show. The bike is powered by the same 500 hp 8.3 litre V-10 found in the legendary Viper, and is capable of propelling the concept up to 300 mph+, theoretically. However in practice the poor aerodynamics of the bike would cause it to become unstable at high speeds and it would be suicidal to try.

Nadam se da će konaÄÂno policija viÅ¡e kontrolisati motoriste i prisiliti ih da nose kacige, zbog sigurnosti u saobraćaju. Isto tako, mislim da bi sami motoristi trebali promovisati sigurnu vožnju i kroz svoje klubove uticati na mlaÄ‘e ÄÂlanove da poÅ¡tuju propise i brinu o sigurnosti. Prije svega svojoj, a onda i ostalih uÄÂesnika u saobraćaju.
Umjesto one " guma glavu ÄÂuva " ja bih ovdje rekla " kaciga glavu ÄÂuva " .
Umjesto one " guma glavu ÄÂuva " ja bih ovdje rekla " kaciga glavu ÄÂuva " .
- Heartbroken4Ever
- Pocetnik

Moj ZX10R 165 WHP