Kako uspeh, tako i neuspeh ne pripada samo Vama. Kada to budete shvatili sigurno cete bolje uvazavati savete, onih koji znaju bolje ili vise od Vas.
šta bi raja rekla na ovo
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Na mukama se poznaju junaci. Sada Vam je tesko, ali uskoro sve ce biti mnogo lakse i lepse. Sacuvajte razum, prisebnost i samopostovanje.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
U Vas imaju poverenja ljudi za koje ste zainteresovani. Razmislite sta izazivate kod ljudi za koje niste zainteresovani. Da li ste stvarno sigurni, da se nalazite na putu licne srece?
Ponovo preterujete, jer se ne zadovoljavate onim sto imate. Svoje nezadovoljstvo vrlo ljutito iskazujete. Zaboravili ste na umerenost, a ona je lekovita.
Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.
Ako pobednik ne vidi porazenog, onda je to velika "kazna". Nije sustina u tome biti na pocasnom mestu, jer sa vrha najlakse se pada. A pad, moze bit i lom.
ćuj![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
ćuj
![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
Ocekuju Vas dobre vesti. Budite komunikativni i podsticite razlicite dogovore, partnerstvo i udruzivanje. Sreca i uspeh dolaze kroz zajednicko delovanje.
DOBROOO
DOBROOO
To sto je u Vasoj glavi znate samo Vi, a u isto vreme to je i najveci razlog zbog kojeg Vas okolina ne razume na pravi nacin. Otvorite se i budite jasniji.