Misao dana :
Re: Misao dana :
"Jedan veliki problem u karakteru covjekovom, to je iskrenost prema sebi samom. Odista, covjek nikoga ne vara koliko sebe samog."
Bez obzira koliko smo sposobni ili dostojni, nikad nećemo doprijeti do boljeg života dok ga ne zamislimo i dozvolimo sebi da ga imamo.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ljudi ce vjerovatno zaboraviti sto si rekao...Ljudi ce zaboraviti sto si ucinio. Ali nikada nece zaboraviti kakve si osjecaje u njima pobudio..
Nije vazno niti sta sam rekla.....niti kako sam rekla,....koliki sam umjetnicki dojam ostavila na Vas -neznam ....vazno je sve sto sam rekla....DA STOJIM IZA TIH RIJECI.... 

"Bol koju prouzrokuje ljubav, može izlijeciti samo ljubav."
Svaku informaciju koju dobijete iz druge ruke a vi niste ocebvidac neuzimajte ozbiljno....Tek kada provjerite...dajite sud o necem i nekom...
Ljudi koji sve stvari uzimaju ozbiljno ,vjerovatno su nesretni i tuzni...
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Ljudi koji sve stvari uzimaju ozbiljno ,vjerovatno su nesretni i tuzni...

Dva monologa ne ÄÂine dijalog
"Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali cini se da loši više uživaju u satima kad su budni."
Bolje biciklom u *urvanje,nego mercedesom na posao!
Kada bi znali ko je vasa srodna dusa ?.za koga treba praviti nove korake?ili mijenjati svijet....nocas bih bili spremni i umrijeti zajedno....
Zivot je širi od svakog propisa. Moral je zamisao, a život je ono što biva. Više je štete naneseno životu zbog sprjećavanja grijeha, nego zbog grijeha.
....Ako si u nesto siguran onda si i osiguran....
nemam namjeru svijet mijenjati..sve dok se razlikujem od njih imam o cemu razgovarati....