Da li muskarci uopce znaju voljeti?
Re: Dali muskarci uopce znaju voljeti?
Naravno da ne znaju.Da znaju bili bi zene a zene bi bile neko treci
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
-
- Svakodnevni prolaznik
naravno da znamoo...nismo ni mi od kamenaa
Sve je stvar nasljednjih ili stecenih osobina ,bilo kod zene tako i kod muskarca..da li on zna ili nezna voljeti...
Nasljednost i steÄÂeno iskustvo sa emocijama ama baÅ¡ nikakve veze nemaju, i muÅ¡karac zna da voli kao i žena, ÄÂek i jaÄÂe samo je stvar u tome koliko ko pokazuje emocije
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Objasnjenje gore navedene misli dana,,,za nella26...
Nedavno sam chatala sa jednom djevojkom iz Bosne ,,Izmedju ostalog razgovora ,ona mi kaze da nikada nikoga nije voljela,pa cak ni roditelje. Nije joj uopste poznat taj osjecaj ,sta znaci voljeti...
Isti slucaj je dozivio i moj brat prije dvije godine,kada je chatao sa djevojkom iz Crne Gore...
Ovo su svjeza dva primjera a ima ih jos....
Ako nemate objasnjenja za nesto na covjeku i u covjeku to je nasljedno ili pod nekim situacijama steceno...
Nedavno sam chatala sa jednom djevojkom iz Bosne ,,Izmedju ostalog razgovora ,ona mi kaze da nikada nikoga nije voljela,pa cak ni roditelje. Nije joj uopste poznat taj osjecaj ,sta znaci voljeti...
Isti slucaj je dozivio i moj brat prije dvije godine,kada je chatao sa djevojkom iz Crne Gore...
Ako nemate objasnjenja za nesto na covjeku i u covjeku to je nasljedno ili pod nekim situacijama steceno...
Mozda si trebao razumjeti temu...ovdje niko nije rekao da nije voljen..niti je bilo pitanje da li ste voljeni....cuci je napisao/la:naravno da znaju voleti ,nismo mi monstrumi... poenta je u tome,da vecina muskaraca oponasa KOLA-zato devojke ako se ne pazite brzo zavrsite ispod njih!!! cuvajte se bahatih momaka pa cete bviti voljene...
Isuvise smo voljene da bih postavljale takvo pitanje...
Nego da li muskarci UOPSTE znaju da vole....
znaju..a neki nemaju taj osjecaj..ili neznaju to pokazati...
Ma ne postoji osoba koja u životu nije voljela a to o ÄÂemu ti priÄÂaÅ¡ je stvar u tome Å¡to su vjerovatno obje povrijeÄ‘ene u životu, povrijeÄ‘ene od osobe koju su upravo voljele, a ako nije ni to sluÄÂaj onda su poremećene.Ra-Ja je napisao/la:Objasnjenje gore navedene misli dana,,,za nella26...
Bog nam je svima dao taj osjećaj kao što je dao i osjećaj gladi i mnoge druge
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
nela ja te volim pogotovo nakon ovih recenica.Da ja volim imam mnogo ljubavi
Ako jos koji put ovu temu budem vidio pred ocima,pokrenucu temu koja ce se zvati "Zasto zene lazu o muskarcima".. Pa da budemo kvit! Cuj to!.. znamo li mi voliti... ccc,, Eto dobro je da vi znate.. Samo nije mi jasno,kako to da nas nikako ne mozete nauciti tim lijepim disciplinama.. Da nije mozda zbog toga sto ni vi zene niste bas daleko odmakle u tome pa se nema sta vidjeti? Haa? Pusa!
NISU ZENE NIKADA VOLJELE....TAKO BAR KAZU....POSTO KUPILA INFORMACIJU POTO ti PRODALA...NISU NIKADA IMALE MOMKA Nisu cak imale ljubavi niti prema roditeljima....svatas sada...nella26 je napisao/la:Ma ne postoji osoba koja u životu nije voljela a to o ÄÂemu ti priÄÂaÅ¡ je stvar u tome Å¡to su vjerovatno obje povrijeÄ‘ene u životu, povrijeÄ‘ene od osobe koju su upravo voljele, a ako nije ni to sluÄÂaj onda su poremećene.Ra-Ja je napisao/la:Objasnjenje gore navedene misli dana,,,za nella26...
Bog nam je svima dao taj osjećaj kao što je dao i osjećaj gladi i mnoge druge
Da @nella mi samo razgovaramo minjemo misljenje da li iz svog ili tudjeg iskustva naravno....
Licno nemam problema sto se tice ljubavi..i tekao sam nagradjena od boga...
Zar nevidis da momentalno govorimo ja i@ nella i ja o zenama koje neznaju da vole...basista je napisao/la:Ako jos koji put ovu temu budem vidio pred ocima,pokrenucu temu koja ce se zvati "Zasto zene lazu o muskarcima".. Pa da budemo kvit! Cuj to!.. znamo li mi voliti... ccc,, Eto dobro je da vi znate.. Samo nije mi jasno,kako to da nas nikako ne mozete nauciti tim lijepim disciplinama.. Da nije mozda zbog toga sto ni vi zene niste bas daleko odmakle u tome pa se nema sta vidjeti? Haa? Pusa!
izvini Raja,da li sam dobro razumio.. sad pricate ti,ti,@ i nela??