Razlozi odobrenja vise zena

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Re: Razlozi odobrenja vise zena

#331 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:
beba80 je napisao/la: Da laffe u pravu si jer ljudi se nastoje odvojit od vjerski knjiga jer je sad "moderno"vrijeme al bit ce neko pitan za to pravda je spora al uvijek dodje pa makar na "kraju".Ovo sam stavio pod navodnike jer licemjerni ljudi i ljudi koji hoce da mudruju svojom mudroscu koja je zaista nista u odnosu na Gospodara postavice pitanje jesil ti tamo bio.
Ne, nije u pitanju moderno vrijeme , od davnina se žensko ne poštuje i nikakve knjige tu ne mogu pomoći.
Sve je u ljudskoj podsvijesti , žene ni u jednoj islamskoj državi nisu ni približno jednake muškarcu , počev od rođenja , školovanja , odnosa do biranja bračnog partnera , podjele imetka od roditelja pa do same smrti .Ne znam koliko si ti u islamu al za sebe znam da od malena živim i proučavam pa eto i valjda znam nešto [muzikafo1.gif]
moj mrki samo zivi u ubjedjenju nista ti vjeruj neznas cim stavljas neka pitanja koja su toliko licemjerna da te ista mogu kostat mnogo cega jer pisanje ovdje je takvog znacaja da svi koji procitaju i usvoje tvoje misljenje a isto je pogrdno odose s tobom u vatru a ti uzimas njihov teret a isto tako i ako pises ono sto je dobro pa tim spasis nekoga vatre džehenemske imas nagradu ogromnu jer si svog brata il sestru svojim rijecima uveo u dženet/raj/i nemoj mislit da se ovo odnosi samo na muslimane vec i na katolike pravoslavce i druge

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#332 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la: moj mrki samo zivi u ubjedjenju nista ti vjeruj neznas cim stavljas neka pitanja koja su toliko licemjerna da te ista mogu kostat mnogo cega jer pisanje ovdje je takvog znacaja da svi koji procitaju i usvoje tvoje misljenje a isto je pogrdno odose s tobom u vatru a ti uzimas njihov teret a isto tako i ako pises ono sto je dobro pa tim spasis nekoga vatre džehenemske imas nagradu ogromnu jer si svog brata il sestru svojim rijecima uveo u dženet/raj/i nemoj mislit da se ovo odnosi samo na muslimane vec i na katolike pravoslavce i druge
Ne boj se za mene , jer se sam ne bojim :wink:
Pitanja su svugdje dozvoljena a licemjernost je relativna stvar.
Ja širim istinu , to što sam ja o ženama opisao , to nije laž , to su činjenice - tako je na terenu.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#333 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:
beba80 je napisao/la: moj mrki samo zivi u ubjedjenju nista ti vjeruj neznas cim stavljas neka pitanja koja su toliko licemjerna da te ista mogu kostat mnogo cega jer pisanje ovdje je takvog znacaja da svi koji procitaju i usvoje tvoje misljenje a isto je pogrdno odose s tobom u vatru a ti uzimas njihov teret a isto tako i ako pises ono sto je dobro pa tim spasis nekoga vatre džehenemske imas nagradu ogromnu jer si svog brata il sestru svojim rijecima uveo u dženet/raj/i nemoj mislit da se ovo odnosi samo na muslimane vec i na katolike pravoslavce i druge
Ne boj se za mene , jer se sam ne bojim :wink:
Pitanja su svugdje dozvoljena a licemjernost je relativna stvar.
Ja širim istinu , to što sam ja o ženama opisao , to nije laž , to su činjenice - tako je na terenu.
u redu vidim nisi bogobojazan al onda i nemas istinu jer ne bojis,mislis da si samo ti u pravu dobro neka ti bude al ipak pokusaj se bojati naseg Gospodara i trazi put dženeta.Znam da je na terenu tako al to je iz razloga sto se mnogi ne boje,i sto su u neznanju a kazu ja znam sta ce meni neko pricat.Da nam se Gospodar smiluje.AMIN

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#334 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la: u redu vidim nisi bogobojazan al onda i nemas istinu jer ne bojis,mislis da si samo ti u pravu dobro neka ti bude al ipak pokusaj se bojati naseg Gospodara i trazi put dženeta.Znam da je na terenu tako al to je iz razloga sto se mnogi ne boje,i sto su u neznanju a kazu ja znam sta ce meni neko pricat.Da nam se Gospodar smiluje.AMIN
Jesam li ja bogobojazan ili nisam , to ja po forumima niti sam pisao , niti ću kad .
Vjera je moja privatna stvar i vjerom se nikad hvalio nisam, jer islam nije etiketa pa da se etiketira na svakom koraku.
Nisam kao neki što tespih stavljaju u auto i prave se nekakvi vjernici.
Kakav sam , to samo On zna - i ja usput [Happy.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#335 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:
beba80 je napisao/la: u redu vidim nisi bogobojazan al onda i nemas istinu jer ne bojis,mislis da si samo ti u pravu dobro neka ti bude al ipak pokusaj se bojati naseg Gospodara i trazi put dženeta.Znam da je na terenu tako al to je iz razloga sto se mnogi ne boje,i sto su u neznanju a kazu ja znam sta ce meni neko pricat.Da nam se Gospodar smiluje.AMIN
Jesam li ja bogobojazan ili nisam , to ja po forumima niti sam pisao , niti ću kad .
Vjera je moja privatna stvar i vjerom se nikad hvalio nisam, jer islam nije etiketa pa da se etiketira na svakom koraku.
Nisam kao neki što tespih stavljaju u auto i prave se nekakvi vjernici.
Kakav sam , to samo On zna - i ja usput [Happy.gif]
Napisao si da se ne bojim za tebe jer se ti ne bojis pa zato sam i napisao da nisi znaci bogobojazan,sam sebe negiras neznam za sto

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#336 Post Postao/la mrki62 »

Da , napisao sam da se ne boj za mene, jer svako za sebe odgovara :wink:

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#338 Post Postao/la mrki62 »

tvoj_drug je napisao/la:Ako žene prihvataju da dijele jedog čovjeka i ako će tu biti ravnpravnosti prema svakoj jednako...onda tu stvaaarno nema ništa loše...ko voli nek izvoli... [smile.gif]
I ja se slažem al po mom bi bilo potrebno u kakav hadis poturiti da i žene mogu imati više muževa [muzikafo1.gif]

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#341 Post Postao/la mrki62 »

papaya je napisao/la:shovinisti jedni :wink:
Jel se to i tebi pri*eba*o , ha :lol:

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#343 Post Postao/la mrki62 »

papaya je napisao/la:Ja bih pristala da GA dijelim sa jos 4,jedna nek kuva, druga nek cisti, treca nek ide u kupovinu i pere vesh, ja cu ostalo :P
I tako 4 puta dnevno , ...... toliko ja mogu :lol:

slika

slika

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#345 Post Postao/la beca »

papaya je napisao/la:i da me one njegove druge zene PERSIRAJU
[To funny.gif]

Odgovori