![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
koje auto vozite
Re: koje auto vozite
To ti @mrki imas na lageru, smetaju ti ...djelis tako nonsalantno za poklon.... ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ma to ja samo za našu VidovituRa-Ja je napisao/la:To ti @mrki imas na lageru, smetaju ti ...djelis tako nonsalantno za poklon....
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Jos malo pa necu imati nikakav auto.. toliko su raskopali puteve.. Svako jutro,na jednom mjestu,cak i u prvoj brzini,dobro zviznem amortizere.. jer su majmuni izlili prvi sloj asfalta tu i ostavili tako deset cm razlike u visini na tom mjestu.. to moze samo kod nas.. Rijec je o ulaznoj petlji na auto-put u Podlugovima..pa stotinjak metara dalje. Imace,gradiliste naplatnih kucica,djeluje avetinjski prazno.. nece biti gotovo ni do kraja svijeta.. zivili!
kriza..nema se love za auto 

sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
Evo onda za tvoje puteve ( nissan qashqai )vidovita_dzemila je napisao/la:hvala mrki samo ne znam je li taj za naše loše puteve![]()
vid kako je spušten
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Pare nisu problem ,.......................nermin01 je napisao/la:kriza..nema se love za auto
para nema
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)

jedva sam ga juce registrovao amortizeri riknuli ,zmigavci ne rade sirene nema,farba se ogulila ,kineticki kuca al ide 3-ca
beba80 je napisao/la:jedva sam ga juce registrovao amortizeri riknuli ,zmigavci ne rade sirene nema,farba se ogulila ,kineticki kuca al ide 3-ca
Å¡to ne ÄÂuvaÅ¡
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Ja njega kupio ne on menebeca_jovi je napisao/la:beba80 je napisao/la:jedva sam ga juce registrovao amortizeri riknuli ,zmigavci ne rade sirene nema,farba se ogulila ,kineticki kuca al ide 3-ca
Å¡to ne ÄÂuvaÅ¡