Ubijen navijač Sarajeva Vedran Puljić

Sve o Bosni i Hercegovini
Poruka
Autor/ica
beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Ubijen navijač Sarajeva Vedran Puljić

#181 Post Postao/la beca »

Slušam sinoć, kao izjavila žena ubice da to on nije uradio....jadna naivna žena...

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#182 Post Postao/la grga »

beca_jovi je napisao/la:Slušam sinoć, kao izjavila žena ubice da to on nije uradio....jadna naivna žena...

Možda je žena u pravu.Izgleda da je onog pogodio neki policajac,a ovom smještaju igru.Naime opva budala je pucala iz kalašnjikova.Mislim da treba proći još par dana do razješanja..Još je gore ako je policajac ubio huligama!

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#184 Post Postao/la beca »

samo dok se oni skontaju kako im odgovara sve ćemo mi znati, nema da brinemo

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#186 Post Postao/la im_ex »

prejako, huuuh [huh.gif]

Pocivao u miru, Vedrane - amin!
Kuda idu ljudi kao ja ...

nermin01
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#187 Post Postao/la nermin01 »

zalosno..pocivaj u miru vedrane :( :(
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#188 Post Postao/la ra-ja »

Strasno , strasno ,strasno.....:(

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#189 Post Postao/la mrki62 »

Neka mu bude laka zemlja i spokojno nek počiva u miru .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#190 Post Postao/la dadooo_23 »

citam ove razne komentare,i za neke komentare mogu reci samo --- BOZE SACUVAJ!

moram reci,prije svega,da svi huligani koji idu na gostovanja,ne idu s dobrom i plemenitom namjerom! nije mi zao niti jednog huligana,bio on hrvat,tadjikistanac,englez,talijan... itd. bio on katolik,protestant,islamist... nije mi zao!
nije mi ga zao bio on navijac sarajeva,sirokog,birkirkare... nije mi zao!

ovdje je cinjenica da nikome cast eventualnim pojedincima) ISKRENO nije zao poginulog momka (iako govore da jest) jer su odmah poceli svojim hvastavim jezicima palacat o nacionalizmu,a dok se raspravlja o tome znaci da nikome nije u biti iskreno zao momka (cista psihologija i logika)! dabogda vi cenzura

i hajde sto ljudi nemaju respekta ni prema mrtvomu,niti prema njegovoj obitelji,nego ja nisam od ovih kavgaca koji odmah izvrcu sve na nacionalizam vidio niti jednog posta koji bi ukazao sta bi mi to kao drzava trebali preventivno primijeniti kako ne bi bilo jos VEDRANA PULJICA!
evo a cu sada izreci svoju verziju te prevencije. uvesti podhitno zakone o navijacima kao u engleskoj koje je formirala Margaret Tacher. onaj tko dotakne nogom travnjak za vrijeme utakmice (mislim na navijaca) 15 godina.
onaj tko baci kamen ili razbije nesto po gradu pred i poslije utakmice - 15 godina.
onaj tko pocne srati organima javnog reda - 15 godina!
i???? pa da vidimo onda te seratore!

ova zemlja ide prema dnu! RAVNO prema dnu,i na tom putu je nista ne moze zaustaviti. umjesto da se sav ovaj jadni narod udruzi,i pohvata ove lopine koje treba lincovati (dodik,covic,tihic) i da ih se strpa u celiju metar sa metar svu trojicu (a u celiju do njih komsica,radmanovica i silajdzica),ovdje na zalost mozete i nakon ovoga cuti - jebali nam majku balijsku,jebali im majku ustasku,onaj onom jebe majku cetnicku,ovaj njima ustasku i balijsku,ovaj njima allaha,ovaj njima isusa... ma gnusno,sve u svemu.

JADNI MLADI LJUDI U OVOJ BIH,A JADNI I VI PO OVOM FORUMU STO IM DAJETE LOS PRIMJER!

na zalost,ova drzava je zarazena teskim fasizmom i mrznjom. FASIZAM SE NALAZI NA SVE TRI STRANE I PRISUTAN JE NA SVAKOM KORAKU
mozemo mi ovdje prebacivat fasizam jedni na druge,ali cijela drzava pliva u tome.
mi primarno pokusavamo promijeniti i obratiti druge,a ni sami sebe nismo dotjerali u red!

STA VISE OVI LJUDI CEKAJU U OVOJ BIH? zasto netko od intelektualne elite i netko od utjecajnih ljudi a koji osjeti i vidi ovu svu nepravdu prema ljudima,ZASTO ne pokrene revolt i da se sve sravni sa zemljom i da se svrgne mafija u foteljama?

ja znam da je ovo sve proces globalne politike i globalizma koji se tesko moze zaustaviti,jer globalnije gledajuci za sve ovo je kriva amerika,i samo trebamo boga moliti da se na vrhu svijeta promijene ljudi i da dodju normalni ljudi na celo svijeta koji su produhovljeni i koji ce u ponor odgurati ovaj svijet materijalizma i uspostaviti svijet koji ce se bazirati na DUHOVNIM NACELIMA A NE NA MATERIJALNIM! trenutno je na snazi borba izmedju dobra i zla,ali cvrsto sam uvjeren da ce na kraju kao i uvijek pobijediti dobro,jer to tako mora biti,a doci ce taj dan samo strpljivo.

a znate li kad ce BIH naprijed sa ovakvom pricom kao sto je na ovoj temi? ---- NIKAD

A POJEDINCE NA OVOJ TEMI NEKA JE STID! [eusa_snooty.gif]

hvala
Zadnja izmjena: Gost, dana/u 08 Okt 2009 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: uvreda

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#191 Post Postao/la ra-ja »

Licno mi je iskreno zao svakog djeteta .mladog ili starog covjeka, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost....Postaviti se treba znati u situaciju njegovog roditelja..pa tek onda reci da li ti je zaista zao....

Dok gledam slike sahrane tog mladog covjeka ..naviru mi misli jedne moje sugradjanke..koja je imala dva sina..privatno su imali lokal...Jednu noc mu je pucao u potiljak policajac ..ubio ga na mjestu a brata ranio....

Nema tih problema i nesuglasica koje su nerjesive /naravno ako ste normalni/da nekome smijete oduzeti zivot.ako vama nije licno u pitanju.... :!:

Vedrane pocivaj u miru....

Apel svima VAMA ....neka Vam ovaj primjer bude posljednji, kao pouka ..da morate promijeniti misljenje i navike..niko vam drugi nemoze u tome pomoci....

Postanite jedna porodica i svakog sugradjanina negledajte koje je vjere nedjelite po vjeri ljude..nego gledajte da li je dobar ili los i koje su mu namjere...to je buducnost za BiH

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#192 Post Postao/la paparaci »

:lol:

bravo Vitezanin [evojele9.gif] [eusa_clap.gif]

jedan od rijetkih slucajeva gdje se s tobom slazem [thumbup.gif]

jedino sto ne podrzavam je gubljenje zivota za ovako nesto! bez obzira kako je to sve bilo i proslo, to je stvarno bilo nepotrebno i bolesno!

a da. ne diraj mi Komsica, Viteza ti :lol: :wink:

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#193 Post Postao/la dadooo_23 »

paparaci je napisao/la::lol:

bravo Vitezanin [evojele9.gif] [eusa_clap.gif]

jedan od rijetkih slucajeva gdje se s tobom slazem [thumbup.gif]

jedino sto ne podrzavam je gubljenje zivota za ovako nesto! bez obzira kako je to sve bilo i proslo, to je stvarno bilo nepotrebno i bolesno!
hvala. ja sam navijac dinama. i to veliki navijac dinama,idem cesto na utakmice u zagreb,caln sam udruge navijaca itd...

evo nedavno je bio ovaj slucaj huliganizma u Temisvaru u rumunjskoj! iako sam navijac dinama,volio sam da je policija ondje pohvatala i navijace dinama (oni u biti i nisu navijaci dinama,to su huligani,oni sami sebe nazivaju navijacima) i da su im sve kosti polomili. isto to vrijedi i za navijace temisvara.

cuj,ti meni dosao u 5 minuta razbiti sto sam ja sticao godinama i odvajao od usta.
i jos ovdje napadaju policajce zato sto pucaju (i to u zrak).
pa kakav je to svijet u kojem su za sve krivi jadni policajci? cuj treba gledat huligana koji baca na tebe sta stigne,razbija,pali,a policajac bi trebao kao oni hipiji nakitit se cvijecem i pruzit jedan cvjetic huliganu u znak dobrre volje. pa sta je ljudi ovo?

ja znam masu ljudi koji vise ne idu na utakmice voljenih klubova jer jednostavno ne smiju. ne smiju od kretena. ja isto u posljednje vrijeme i nemam preveliku zelju ici kad vidim sta se dogadja. radije ostanem kod kuce i pogledam utakmicu kluba kojeg obozavam!

LJUDI ZAPAMTITE!

HULIGANIZAM NE POZNAJE NACIONALNOST,VJERU I BOJU KOZE!
Zadnja izmjena: dadooo_23, dana/u 08 Okt 2009 18:38, ukupno mijenjano 1 put.

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#194 Post Postao/la nella26 »

Svakako se policija ne može kriviti i ako su pogriješili naređeno im je da tako postupaju i to je to, ali treba naći odgovornog za smrt ovog jadnog momka i oderati ga
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#195 Post Postao/la dadooo_23 »

nella26 je napisao/la:Svakako se policija ne može kriviti i ako su pogriješili naređeno im je da tako postupaju i to je to, ali treba naći odgovornog za smrt ovog jadnog momka i oderati ga
ja se isto slazem da treba naci odgovorne i za ubijenog Vedrana Puljica,odgovorne za upucanog ovog civila Zeljka Zadre,za hospitalizirane navijace sarajeva,za razbijene izloge i zbodene ljude obicne gradjane kojih navodno ima,i odgovorne za bacanje kamenica sa tribina.

sviju treba pohvatati i kazniti!

ali hvala bogu,odmah je to sve otislo u krivom smjeru pa je glavna tema opet nacionalizam.

greska je napravljena u startu. nisu trebali ni pustiti ove huligane sto su bili pohvatani,i trebalo im je izreci kazne. kakav je efekat? uhvatili huligane,pustili ih.

pa on opet ode na sljedecu utakmicu i jedva ceka da ponovno pravi S****.

Odgovori