Razlozi odobrenja vise zena
Re: Razlozi odobrenja vise zena
nasmijao si me al sve sto se hoce to se i moze
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
mrki62 je napisao/la:ObraÄÂun je kad se dvoje ili viÅ¡e stranaka sukobljavaju a sudnji dan je kad odgovaraÅ¡ za svoja djela .paparaci je napisao/la:ne pravi se lud. to je jedno te isto.mrki62 je napisao/la:Nemoj me , matereti![]()
Kakav te spopao veliki obraÄÂun , odakle si to izvukao ,..... ko sad iskrivljuje , ha![]()
Sudnji dan sinko , sudnji dan je u pitanju .
DjeÄÂaÄÂe, odrasti
hajd budi dobar i udari se

![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
nemoj, svega ti. dovoljno si upucena u islam po ovom pitanju - tako da je ovo sasvim suvisno! zena po islamu jako lijepo zivi, ukoliko joj se muz istog pridrzavapapaya je napisao/la:Uh sto bih voljela da svi vi koji to podrzavate budete ZENA U AFGANISTANU, pa da vidimo zivota.
to nema nikakve veze. tad, kao i sad ima manje muskaraca nego zena. razlika jeste u tome sto zensko danas nije toliko ovisno o musku kao nekad sto je to bilo. naravno, tu je i ona druga strana (fizioloske potrebe, zastita od bluda, itd.).Nista ne mislim lose o tome...ALI PRIJE HILJADU I HILJADU godina...
jbt...necete civilizaciju, neee, nego postenje, moral , bla bla, al sve po nasim (zenskim) ledjima
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
pa kakva je to civilizacija bez postenja i morala

kakvim zenskim ledjima
![[baaa.gif [baaa.gif]](./images/smilies/baaa.gif)
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
Ko god voli neka izvoli, muÅ¡karci kofol zabrinuti jadni da koja žena ne ostane usidjelica, e da vas ÄÂovjek ne zna pomislio bi i da ste ozbiljni, nego se sekirate kako ćete promijeniti rupu a da vas niko ne optuži za preljubu.
Pa kad nikad muška ne bih vidjela ne bih ni bila druga žena!
Pa kad nikad muška ne bih vidjela ne bih ni bila druga žena!
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
pa mozes ti biti prva, a ostale nek se redaju
salim se Drug
sve to ima svoje zasto, kako, itd. ljudi. valjda On bolje zna od nas![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
salim se Drug
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
sve to ima svoje zasto, kako, itd. ljudi. valjda On bolje zna od nas
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ma znam drug, a znaš i ti zašto ovo kažempaparaci je napisao/la:pa mozes ti biti prva, a ostale nek se redaju![]()
![]()
salim se Drug![]()
sve to ima svoje zasto, kako, itd. ljudi. valjda On bolje zna od nas

hm o prvoj ću razmisliti

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
znam, znam ![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
Da Imam vecu kucu ozenio bih se ponovo al ovaj put bi bilo drugacije posto moja supruga bira sebi sestru koja bi me djelila sa njom.Jako bi mi bilo drago da mogu to ne zbog sexa vec zena bi mi imala prijateljicu i sestru u njoj.Jednom mi je i govorila hajde sto ne bi ti al ja nisam trenutno spreman na to.Sta mislite o ovom?
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
pa to je tvoja licna stvar. ako ti mozes, hoces i volis tako, a isto tako i supruga ti - onda sto da ne. bitno je da se i ona slaze s tim i da je sve po dogovoru.
Nema nikakvog razloga ...po mom iskrenom misljenju...za podnevlje BiH... 

Svaka ÄÂast ženi koja može podnijeti joÅ¡ jednu u svojoj kuću, naroÄÂito je gledati kao sestru.
Ja na to ne bih pristala ni pod taÄÂkom razno.
Ja na to ne bih pristala ni pod taÄÂkom razno.
vidovita_dzemila je napisao/la:
mislim da ti žena malo voli i žene

Da , u svakom sluÄÂaju sa tim ženama neÅ¡to nije ok, nije prirodno se ponaÅ¡ati kao da je sve normalno i prihvatiti takvo stanje u svakodnevnici kao neÅ¡to Å¡to je normalno.
U ljudskoj svijesti su takve stvari nenormalne i sva ubjeđivanja kako to ima smisla su nesmislene.
Ljudi , koji imaju kćerke i doÄÂekaju da uzrastu za udaju i da na taj naÄÂin udaju svoju kćerku ,.............. da bude druga , treća ili ÄÂetvrta žena i da meni kaže kako mu se usrećila kćerka,............ ja tu osobu viÅ¡e nikad ne bih imao za normalnu.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ne grijesis ljubav prema meni i moja prema njoj a uzgred procitala je jednu jako lijepu knjigu "zene u doba poslanstva"izrodile su ljubav koju nije mogla spoznat kao nit ja jer nismo bili valjano nauceni zbog komunizma koji je skinuo marame sa zena i ostavio ih bez vjere i tradicije a iskonponovao je novu vjeru pod prisilom koja jos zivi u glavama pojedinih.vidovita_dzemila je napisao/la:beba80 je napisao/la:Da Imam vecu kucu ozenio bih se ponovo al ovaj put bi bilo drugacije posto moja supruga bira sebi sestru koja bi me djelila sa njom.Jako bi mi bilo drago da mogu to ne zbog sexa vec zena bi mi imala prijateljicu i sestru u njoj.Jednom mi je i govorila hajde sto ne bi ti al ja nisam trenutno spreman na to.Sta mislite o ovom?
mislim da ti žena malo voli i žene
mrki ti da imas kcerku ti bi joj lakse dozvolio da ide od ruke do ruke i da ostadne usjedilica nego da ima muza kojeg bi djelila sa svojom sestrom muslimankom.Aferimmrki62 je napisao/la:vidovita_dzemila je napisao/la:
mislim da ti žena malo voli i ženesam htjedoh napisati al sam se suzdržao , da ne pomisle neki kako sam oduran ili bezobrazan.
Da , u svakom sluÄÂaju sa tim ženama neÅ¡to nije ok, nije prirodno se ponaÅ¡ati kao da je sve normalno i prihvatiti takvo stanje u svakodnevnici kao neÅ¡to Å¡to je normalno.
U ljudskoj svijesti su takve stvari nenormalne i sva ubjeđivanja kako to ima smisla su nesmislene.
Ljudi , koji imaju kćerke i doÄÂekaju da uzrastu za udaju i da na taj naÄÂin udaju svoju kćerku ,.............. da bude druga , treća ili ÄÂetvrta žena i da meni kaže kako mu se usrećila kćerka,............ ja tu osobu viÅ¡e nikad ne bih imao za normalnu.