KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna dok ne usrecite one koje volite
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Mozete biti pobednik ako svoje planove drzite u tajnosti i pri tome, upotrebite svoju ostroumnost i takticnost.
Nemojte misliti da ce Vase probleme resiti neko drugi. Nalazite se u losem drustvu ili pod uticajem laznih namera. Okrenite ledja onima koji Vas zavaravaju.
Lako cete shvatiti sustinu stvari ili istinu, tek kada ona postane Vase orudje. Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage - da se late tog orudja ili oruzja!
Nemojte usresredjivati svoju snagu na jednog malog misa, dok na Vasim vratima psi laju. Opasnost je tamo gde je "izvor". Zato nemojte upetljavati vlastiti konopac, vec naucite da ga odresite.
Nemojte dozvoliti da Vam neko sasece Vasa krila ili mastu. Bogatiji ste od drugih koji ne vide Vasu vrednost, ali i to ce se uskoro promeniti.

Potrebni su Vam samodisciplina i potcinjavanje odredjenim pravilima. Ne mozete biti uspesni, ako se ne pridrzavate odredjenih pravila
Resenje svojih problema mozete pronaci u sebi - kroz pomirenje dve "suprotne strane licnosti". Neizvesnost Vas "ubija", odlucite se za jedno od dva resenja.