beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:
Jest da nije uopste smijeh u pitanju...ali hajde...
onda se izvinjavam![]()
Sta vas je danas nasmijalo???...............
Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............
-
ADMIN_BOL-CHAT.DE
Ovo meni lici na Horor a ne na komedijuRa-Ja je napisao/la:sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
Isla sam sa bratom , on na firtnes a ja u solarij.Mjesto se nalazi na periferiji grada gdje zivim,a do njega tik precicom moras proci jedan sumoviti dio put sa okukama...Morala sam se sama vracati..Izlazeci na put,izlari jedan visoki covjek sa naocalama i torbom .kao mumija, cutolig, ispred mene ..Vec je pocelo smrkavati..Molim boga da ko naidje ali nema nikoga....ja zastajkujem ..i polako koracam ..pravo se uspanicila kako proci taj dio sume..virim na svaku okuci imali koga ....oh srece kada sam ugledala izlaz tog puta..istrcala sam kao brzi gonzales...![]()
Drzim ja to u tajnosti ,i tek juce sam saznala da je to momak koji svakodnevno posjecuje firtnes studio...O kako smo se ismijali....![]()
PS. Kad smo vec kod toga najvise krivicnih i zlodjela (citaj silovanja ubistva i slicno) dolazi od ljudi koje poznajes i koje susreces,pa ti @Ra-Ja vidi (de ti meni njega opisi,ako bi se stogod desilo da ja to rijesim posle, nebi li jos koju zvjezdicu okacio si)
pa, iskreno, i meni....i to onaj dio kada na rubu Å¡umarka cura shvati da iza nje neÅ¡to Å¡uÅ¡ti....okrene se a men in black se naÄ‘e oÄÂi u oÄÂi sa njom.....LAFF je napisao/la:Ovo meni lici na Horor a ne na komedijuRa-Ja je napisao/la:sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
Isla sam sa bratom , on na firtnes a ja u solarij.Mjesto se nalazi na periferiji grada gdje zivim,a do njega tik precicom moras proci jedan sumoviti dio put sa okukama...Morala sam se sama vracati..Izlazeci na put,izlari jedan visoki covjek sa naocalama i torbom .kao mumija, cutolig, ispred mene ..Vec je pocelo smrkavati..Molim boga da ko naidje ali nema nikoga....ja zastajkujem ..i polako koracam ..pravo se uspanicila kako proci taj dio sume..virim na svaku okuci imali koga ....oh srece kada sam ugledala izlaz tog puta..istrcala sam kao brzi gonzales...![]()
Drzim ja to u tajnosti ,i tek juce sam saznala da je to momak koji svakodnevno posjecuje firtnes studio...O kako smo se ismijali....![]()
![]()
PS. Kad smo vec kod toga najvise krivicnih i zlodjela (citaj silovanja ubistva i slicno) dolazi od ljudi koje poznajes i koje susreces,pa ti @Ra-Ja vidi (de ti meni njega opisi,ako bi se stogod desilo da ja to rijesim posle, nebi li jos koju zvjezdicu okacio si)
Znas ti mene ...rezisera..bio je horor..ali je na kraju ipak ispao humor..LAFF je napisao/la:Ovo meni lici na Horor a ne na komedijuRa-Ja je napisao/la:sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
![]()
Prohujalo mi je to kroz misao..u momentu kada sam izasla na cisti prostor, sve to...
TAKO SAM BEZBJEDNO I TIHO DOSLA KUCI s OSMJEHOM NA LICU....
- dugi_74
- Hronicar foruma

- Kontakt:
nasmijao me jedan starac u televiziji
Na pitanje novinara "jesu li novine na kosovu politizovane" on je odgovorio:
"Pa kako nisu...mnogo su POTILIZOVANE
Na pitanje novinara "jesu li novine na kosovu politizovane" on je odgovorio:
"Pa kako nisu...mnogo su POTILIZOVANE
moras se vratit u prv i razred 
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Momke vodi Blazevica Ciro - halal pita, najbolje je bir'o
http://www.youtube.com/watch?v=5s7pFVOUyZY&NR=1
![[bihbq3 [bihbq3.gif]](./images/smilies/bihbq3.gif)
Kuda idu ljudi kao ja ...
IM_ex je napisao/la:Momke vodi Blazevica Ciro - halal pita, najbolje je bir'o![]()

NASMIJO ME TUTN. GLEDALI NESTO SMIJESNO NA INTERNETU
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
tesko je biti glup budi pametan kao . . .#
KO OVDJE NE POLUDI . . . . TAJ NIJE NORMALAN
KO OVDJE NE POLUDI . . . . TAJ NIJE NORMALAN
-
ADMIN_BOL-CHAT.DE
i ti isto....... prvi a ne prv ipoker je napisao/la:moras se vratit u prv i razred
dobro jutro "normalnim " Kko ste.... 
15 okt 2009 08:17
Ra-Ja
raja legenda

15 okt 2009 08:17
Ra-Ja
raja legenda
iznad mene zenska..UVIJEK MOBILNA ZA LJUBAV..