KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Rekli ste: "Sezame otvori se", ali pri tome niste dovoljno verovali. Nije vazno ono sto ste spremni da kazete, vec ono sto cete uciniti.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Istinu nije uvek prijatno cuti, ali je potrebno reci. Oseticete veliko psiholosko ili emocionalno olaksanje, tek kada stvari nazovete pravim imenom.
Zivecete harmonicno tek, od trenutka kada strah i strepnja isceznu iz Vas. Morate imati dovoljno vere u sebe i u licne sposobnosti.
Ovo je tema za primitivne i one jadne koje traze spas ili utjehu...a ujedno posni su ,nemaju nimalo maste ....
CAOOOS...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

CAOOOS...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ra-Ja je napisao/la:Ovo je tema za primitivne i one jadne koje traze spas ili utjehu...a ujedno posni su ,nemaju nimalo maste ....![]()
CAOOOS...
jadna si
Aha vidim....ovo je tvojih ruku djelo...beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Ovo je tema za primitivne i one jadne koje traze spas ili utjehu...a ujedno posni su ,nemaju nimalo maste ....![]()
CAOOOS...
jadna si
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Ra-Ja je napisao/la:Aha vidim....ovo je tvojih ruku djelo...beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Ovo je tema za primitivne i one jadne koje traze spas ili utjehu...a ujedno posni su ,nemaju nimalo maste ....![]()
CAOOOS...
jadna siPa i jesi jadna ....

dobra si @beci_jova.... onu poslovicu ,smej se i onda kada bih plakala....
Nemojte misliti da ce Vase probleme resiti neko drugi. Nalazite se u losem drustvu ili pod uticajem laznih namera. Okrenite ledja onima koji Vas zavaravaju.
vidiš rajo
vidiš rajo

Opet da ti napisem...beca_jovi je napisao/la:Nemojte misliti da ce Vase probleme resiti neko drugi. Nalazite se u losem drustvu ili pod uticajem laznih namera. Okrenite ledja onima koji Vas zavaravaju.
vidiš rajo
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
TEBI UPUCENO ZATO STO SE SMIJES I PLACES OD SMIJEHA:::
DA BECI SMEJ SE I ONDA KADA BIH PLAKALA.........
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
rajo, saberi se malo....Ra-Ja je napisao/la:Opet da ti napisem...beca_jovi je napisao/la:Nemojte misliti da ce Vase probleme resiti neko drugi. Nalazite se u losem drustvu ili pod uticajem laznih namera. Okrenite ledja onima koji Vas zavaravaju.
vidiš rajoto nije kolacic SUDBINE
![]()

Tako se samo ludjaci smiju....beca_jovi je napisao/la:rajo, saberi se malo....Ra-Ja je napisao/la:Opet da ti napisem...beca_jovi je napisao/la:Nemojte misliti da ce Vase probleme resiti neko drugi. Nalazite se u losem drustvu ili pod uticajem laznih namera. Okrenite ledja onima koji Vas zavaravaju.
vidiš rajoto nije kolacic SUDBINE
![]()

ne znam ra-jo, ne družim se sa njima, pa mi nisu poznati njihovi obiÄÂaji ![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
neznam da li druzis...ali vjerovatno iz pristojnosti nece da ti skrenu pozornost...nego se sa tobom zajedno cere.....ili im zadajes strah....nesto jeste.... ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)