Nego da mi pocnemo kupovati sljemove..da se nedajboze sve nesruci na nas...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Podrzavam SAD u ratu protiv terorizma bez navodnih znakova...Da nije u BiH intervenisala dosli bi do samounistenja....

Ra-Ja je napisao/la:Gdje pokupi tolike informacije @mic_sokoli...neznam sta da ti kazem....U svemu je najveca vrednost covjek...i skoju god strano nestaju ljuski zivoti ..nije dobro....
Nego da mi pocnemo kupovati sljemove..da se nedajboze sve nesruci na nas...![]()
Podrzavam SAD u ratu protiv terorizma bez navodnih znakova...Da nije u BiH intervenisala dosli bi do samounistenja....
Ra-Ja je napisao/la:Gdje pokupi tolike informacije @mic_sokoli...neznam sta da ti kazem....U svemu je najveca vrednost covjek...i skoju god strano nestaju ljuski zivoti ..nije dobro....
Nego da mi pocnemo kupovati sljemove..da se nedajboze sve nesruci na nas...![]()
naravno da je imala.mickey je napisao/la:ne znam šta je america imala sa il od jugoslavije.
dadooo_23 je napisao/la:naravno da je imala.mickey je napisao/la:ne znam šta je america imala sa il od jugoslavije.
rat na nasim prostorima je pod sponzorstvom amerike i zapada i ovaj nas rat je samo jedan kotacic u stvaranju velike globalne imperije!
AMERIKA IMA PRSTE U SVIM DRUSTVENIM SEGMENTIMA U CIJELOME SVIJETU!
pogotovo danas,u njenom globalistickom pohodu. ako posmatras stvari lokalno,to se ne da primijetiti,ali ako gledas stvari globalno... VIDIS SVE! i mozes primijetiti da smo unutar tog mehanizma kao zrna kukuruza u zrvnju!
ti sa pao moj sinko, i to ne sa marsa nego sa planeta majmuna.Mic_Sokoli je napisao/la:Stvarno sramota vise sta pises jbt,ko da si s marsa pala pa ne znas sta je bilo,dodji sebi zenska glavoGdje nam je bilo ono brastvo i jedinstvo koje smo trebali cuvati kao zjenicu oka svog...GDJE::da li nam je to oduzeo neko treci..ili nas neko nagovorio da srusimo zajednicki temelj koji smo imali.....![]()
bravo!mrki62 je napisao/la:Razlika između nas i Amera je ta da mi radimo za dolare a oni ih štampaju
samo otvori oci. i ti i ja smo unutar toga. a sve se to sprovodi preko kutijice za jeftinu zabavu sirih drustvenih masa zvane TELEVIZOR! (mislim na medije opcenito)mickey je napisao/la:to je samo teorija zavjere.
pa amerika ga je i sponzorirala! zaustavili su ga kad je sve vec bilo gotovo. mislis da nisu mogli da su htjeli sprijeciti neke stvari? pa naravno da su mogli,ali nije im bilo u interesu. uradili su to jednostavno. bacili kost medju ljude,zaratilo se,bivsa drzava oslabila i nakon rata su imali jednu rascjepkanu jugoslaviju na pladnju i oslabljene zasebne drzavice s kojima su mogli lako manipulirati i provoditi svoje namjere. pitas li se ikad - "a sta je tu zapravo amerika radila na nasim prostorima za vrijeme rata? sta ce oni tu,zar im mjesto nije u americi? (da ne navodim ove zemlje ostale iz kojih su dolazili "mirovnjaci")" to se garant nisi zapitala.Ra-Ja je napisao/la:dadooo_23 je napisao/la:naravno da je imala.mickey je napisao/la:ne znam šta je america imala sa il od jugoslavije.
rat na nasim prostorima je pod sponzorstvom amerike i zapada i ovaj nas rat je samo jedan kotacic u stvaranju velike globalne imperije!
AMERIKA IMA PRSTE U SVIM DRUSTVENIM SEGMENTIMA U CIJELOME SVIJETU!
pogotovo danas,u njenom globalistickom pohodu. ako posmatras stvari lokalno,to se ne da primijetiti,ali ako gledas stvari globalno... VIDIS SVE! i mozes primijetiti da smo unutar tog mehanizma kao zrna kukuruza u zrvnju!
Da mozda to sada tako izgleda...otom potom...a slazem se sa tobom da smo mi samo jedno zrno na klasu zita...pa posto je tako..to znam....
Da vas pitam zrno graska ispod princezinog duseka koje je zulja dugo; VEOMA DUGO....
Zasto ste stavili nacionalne prestavnike na izbora listic....da li je to Amerika ili Evropa naredila..ili ste pohlepno poletili ka ponudama poklonima tih nacionalnih interesa....
Zasto ste uopste glasali za nacionalne stranke...da bih hodje i popovi imali veoma veliki reiting i uticaj na stariji dio populacije koja je u gro planu glasalo za ono sto su oni zeljeli.. Pa ko se pojavio kao izbjeglica u Evropi.koga su nam prikazali preko tv glasila.Da li je tu uticala Amerika ili Evropa na nas....![]()
Gdje nam je bilo ono brastvo i jedinstvo koje smo trebali cuvati kao zjenicu oka svog...GDJE::da li nam je to oduzeo neko treci..ili nas neko nagovorio da srusimo zajednicki temelj koji smo imali.....![]()
Zasto smo to sve mi dozvolili...nije smjelo doci do krvoprolica...imovina se moze namiriti ...a covjeka nikada vise nemozes ozivjeti....![]()
Ja sam zeljela da se rat zaustavi i Amerika je zaustavila rat u mojoj drzavi....nije uopste vazno da li je imala interes ...