KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
To sto je u Vasoj glavi znate samo Vi, a u isto vreme to je i najveci razlog zbog kojeg Vas okolina ne razume na pravi nacin. Otvorite se i budite jasniji.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Predstoji Vam opasnost, stoga veliki oprez. Jer nije potrebno da pokrecete brdo, ako vec mozete da ga zaobidjete.
Ocekuje Vas proslava. Bicete srecni i zadovoljni.
Vasa zelja se jos uvek ne moze ispuniti. Nemate sve potrebne uslove. Radite na sebi i na samousavrsavanju.

Ocekuje Vas proslava. Bicete srecni i zadovoljni.
Postoji pravda, nemojte gubiti nadu i veru. Ako nemate dovoljno snage oslonite se na osobu koja Vam je bliska. Onaj ko Vas zaista voli, taj ce Vam i pomoci.
Voleli biste da neko drugi donosi odluke umesto Vas i da Vi u njima uzivate. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste sposobni da delujete sugestivno na svoju okolinu.
To sto je u Vasoj glavi znate samo Vi, a u isto vreme to je i najveci razlog zbog kojeg Vas okolina ne razume na pravi nacin. Otvorite se i budite jasniji.
Danas ce svega biti u izobilju, ali nije "zlato" sve sto sija. Naucite pravilno da vrednujete kvalitet stvari, dogadjaje i ljude.
Los dan za komunikaciju, susrete i intepersonalne odnose. Izbegavajte raspravu, jer mozete biti osramoceni i kritikovani.