![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Najlepsi poklon koji nekome mozete dati, je sposobnost da velikodusno dajte sebe! Usrecite druge i bicete srecni
Imate lepu osobinu da sve sto radite proistice iz Vaseg zdravog razuma, ali i znanja. Stoga, nemojte dozvoliti nekom bliskom da Vas zavarava laznim obecanjima ili "praznim recima".
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.
To sto je u Vasoj glavi znate samo Vi, a u isto vreme to je i najveci razlog zbog kojeg Vas okolina ne razume na pravi nacin. Otvorite se i budite jasniji.

Najmanji povetarac duva blago i skoro neprimetno, ali prodire kroz sve nase pore. Cinite i Vi tako, budite blagi i delotvorni. Nemojte uzalud traciti svoju snagu i vreme.
Veoma ste temperamentni u svakom pogledu. To moze biti jako dobro, ako takvim ponasanjem ostvarujete svoje zelje. Ipak, opasnost se krije u Vasem samorusilackom nagonu. Potrebno Vam je "zrno
Reci su lekovite, a dobar savet je dragocen. Obratite se svojim prijateljima za iskrenu pomoc i razumevanje, jer vise ociju bolje vidi i vise glava su pametnije da rese problem.
Zivite u proslosti i rado se secate vremena kada ste bili dobro zasticeni. Sada je dosao trenutak da Vi brinete o drugima. Ne budite plasljivi ili sebicni.

Iako su odmerenost i oklevanje pozeljni, valja ponekad i rizikovati. Nemojte se skrivati od stvarnosti, vec utpotrebite svoju snagu i mastu.