Tko je ili sta vas je danas obradovalo???,............
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: Tko je ili sta vas je danas obradovalo???,............
Telefonski poziv i saznanje da je onako kako prizeljkivah.
Kuda idu ljudi kao ja ...
tetka sa setom zepterovog posuđa
danas mnogo toga...al bas mnogooo hvala Bogu dragom
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
Susret sa meni dragom osobom.
sinoć me sestra obradovala kada je došla sa momkom kod nas
obradovao me ovaj clanak koji pripada rubrici Sportske novosti koja je nazalost zakljucana 
Svjetska juniorska prvakinja u džudu
Veliki uspjeh Larise Cerić
Mlada bosanskohercegovaÄÂka džudaÅ¡ica Larisa Cerić vratila se u Sarajevo iz Pariza, gdje je osvojila titulu svjetske juniorske prvakinje.
OsamnaestogodiÅ¡nja ÄÂlanica Judo kluba Nippon iz Sarajeva ostvarila je najveći uspjeh u karijeri i jedan od najvećih u historiji bh. džuda.
Mlada bh. džudaÅ¡ica je do zlatnog odliÄÂja doÅ¡la pobjedama u pet meÄÂeva u kategoriji preko 78 kg. Na putu do zlatne medalje maksimalnim rezultatima 10:0 pobijedila je predstavnice SAD-a, Rusije, Litvanije i Finske, a u finalu je bila bolja od aktuelne evropske prvakinje iz Ukrajine.
"U ovu medalju uloženo je mnogo truda. Mnogo sam trenirala i u Parizu sam pokazala da sam trenutno najspremnija juniorka na svijetu", izjavila je Cerić, koja će i sljedeće godine imati pravo nastupa u juniorskoj konkurenciji.
San joj je, kako kaže, nastup na olimpijskim igrama u Londonu.
"Predstoje mi nova takmiÄÂenja, a cilj mi je da ispunim olimpijsku normu", kazala je Cerić.
Ovo je samo jedan u nizu uspjeha najperspektivnije bh. sportaÅ¡ice, koja je karijeru poÄÂela u Travniku. Ove godine je osvojila srebrenu medalju na Mediteranskim igrama u Pescari, dok je proÅ¡le godine osvojila titulu juniorske prvakinje Balkana, peto mjesto na Evropskom juniorskom prvenstvu u VarÅ¡avi, te bronzu na seniorskoj Balkanijadi u NikÅ¡iću (Crna Gora).
Na Svjetskom juniorskom prvenstvu uÄÂestvovalo je 450 takmiÄÂara i takmiÄÂarki iz 68 zemalja. Zahvaljujući medalji Larise Cerić reprezentacija BiH je u ukupnom plasmanu osvojila osmo, a u ženskoj konkurenciji ÄÂetvrto mjesto.
moje cestitke![[bihbq3 [bihbq3.gif]](./images/smilies/bihbq3.gif)

Svjetska juniorska prvakinja u džudu
Veliki uspjeh Larise Cerić
Mlada bosanskohercegovaÄÂka džudaÅ¡ica Larisa Cerić vratila se u Sarajevo iz Pariza, gdje je osvojila titulu svjetske juniorske prvakinje.
OsamnaestogodiÅ¡nja ÄÂlanica Judo kluba Nippon iz Sarajeva ostvarila je najveći uspjeh u karijeri i jedan od najvećih u historiji bh. džuda.
Mlada bh. džudaÅ¡ica je do zlatnog odliÄÂja doÅ¡la pobjedama u pet meÄÂeva u kategoriji preko 78 kg. Na putu do zlatne medalje maksimalnim rezultatima 10:0 pobijedila je predstavnice SAD-a, Rusije, Litvanije i Finske, a u finalu je bila bolja od aktuelne evropske prvakinje iz Ukrajine.
"U ovu medalju uloženo je mnogo truda. Mnogo sam trenirala i u Parizu sam pokazala da sam trenutno najspremnija juniorka na svijetu", izjavila je Cerić, koja će i sljedeće godine imati pravo nastupa u juniorskoj konkurenciji.
San joj je, kako kaže, nastup na olimpijskim igrama u Londonu.
"Predstoje mi nova takmiÄÂenja, a cilj mi je da ispunim olimpijsku normu", kazala je Cerić.
Ovo je samo jedan u nizu uspjeha najperspektivnije bh. sportaÅ¡ice, koja je karijeru poÄÂela u Travniku. Ove godine je osvojila srebrenu medalju na Mediteranskim igrama u Pescari, dok je proÅ¡le godine osvojila titulu juniorske prvakinje Balkana, peto mjesto na Evropskom juniorskom prvenstvu u VarÅ¡avi, te bronzu na seniorskoj Balkanijadi u NikÅ¡iću (Crna Gora).
Na Svjetskom juniorskom prvenstvu uÄÂestvovalo je 450 takmiÄÂara i takmiÄÂarki iz 68 zemalja. Zahvaljujući medalji Larise Cerić reprezentacija BiH je u ukupnom plasmanu osvojila osmo, a u ženskoj konkurenciji ÄÂetvrto mjesto.
moje cestitke
![[bihbq3 [bihbq3.gif]](./images/smilies/bihbq3.gif)
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
telefonski poziv jedne dobre prijateljice i ovaj clanak iznad ![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
nije niko ![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
bila bih bezobrazna da to napišem ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
Beca mi je uljepšala dan ![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
nana
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
nella26 je napisao/la:Beca mi je uljepšala dan
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)