Ah kako me podsjeti na djetinjstvo ovako sam se ja igrala kad mi je bilo 5-6 godinaRa-Ja je napisao/la:Svaki slon gleda u beton.. Kao i sto i svaka blesa gleda u nebesa...

Ah kako me podsjeti na djetinjstvo ovako sam se ja igrala kad mi je bilo 5-6 godinaRa-Ja je napisao/la:Svaki slon gleda u beton.. Kao i sto i svaka blesa gleda u nebesa...
Pa po ovome do sada sto sam sa vama kontaktirala i nemislim da imate vise od 5-6 godina...nella26 je napisao/la:Ah kako me podsjeti na djetinjstvo ovako sam se ja igrala kad mi je bilo 5-6 godinaRa-Ja je napisao/la:Svaki slon gleda u beton.. Kao i sto i svaka blesa gleda u nebesa...
Ra-Ja je napisao/la:Pa po ovome do sada sto sam sa vama kontaktirala i nemislim da imate vise od 5-6 godina...nella26 je napisao/la:Ah kako me podsjeti na djetinjstvo ovako sam se ja igrala kad mi je bilo 5-6 godinaRa-Ja je napisao/la:Svaki slon gleda u beton.. Kao i sto i svaka blesa gleda u nebesa...
Vasi tekstovi pretezno se svode na forumske igrice..Ako mozete da nekoga ismijete ,i lakrdniju napravite,,e tu u pravom smislu pokazete svoje godine i pravo lice..Eto takvi nas vode i usmjeravaju kroz zivot....![]()
Zalosno ali istinito....
ra-ja ne znam a mislim da sigurno poznajes hadis koji kaze pred sudnji dan ce te birat vode koji ce bit neznalice zavodice ljude.......pa nije ni cudo to je vrijeme zapocelo mislim da se slazesRa-Ja je napisao/la:Pa po ovome do sada sto sam sa vama kontaktirala i nemislim da imate vise od 5-6 godina...nella26 je napisao/la:Ah kako me podsjeti na djetinjstvo ovako sam se ja igrala kad mi je bilo 5-6 godinaRa-Ja je napisao/la:Svaki slon gleda u beton.. Kao i sto i svaka blesa gleda u nebesa...
Vasi tekstovi pretezno se svode na forumske igrice..Ako mozete da nekoga ismijete ,i lakrdniju napravite,,e tu u pravom smislu pokazete svoje godine i pravo lice..Eto takvi nas vode i usmjeravaju kroz zivot....![]()
Zalosno ali istinito....
Hvala Beba za ovo neznalica, ali drago mi je kad vidim ovakve pametnice poput tebe i Ra-je srce mi puno, pa mi nije žao što ništa ne znam.beba80 je napisao/la: ra-ja ne znam a mislim da sigurno poznajes hadis koji kaze pred sudnji dan ce te birat vode koji ce bit neznalice zavodice ljude.......pa nije ni cudo to je vrijeme zapocelo mislim da se slazes
nella26 je napisao/la:Hvala Beba za ovo neznalica, ali drago mi je kad vidim ovakve pametnice poput tebe i Ra-je srce mi puno, pa mi nije žao što ništa ne znam.beba80 je napisao/la: ra-ja ne znam a mislim da sigurno poznajes hadis koji kaze pred sudnji dan ce te birat vode koji ce bit neznalice zavodice ljude.......pa nije ni cudo to je vrijeme zapocelo mislim da se slazes
jesu li ovo tvoje rijeÄÂi ili neÄÂiji citatandro je napisao/la:
ja bih samo zaveo Ra-Ju a nisam neznalica
beca_jovi je napisao/la:jesu li ovo tvoje rijeÄÂi ili neÄÂiji citatandro je napisao/la:
andro je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:jesu li ovo tvoje rijeÄÂi ili neÄÂiji citatandro je napisao/la:
moje
Nela oprosti nisam mislio ovako vec ja sam htio u globalu o drustvu danas nisam konkretno mislio na tebe al vidim sta sam napravio izvini molim tenella26 je napisao/la:Hvala Beba za ovo neznalica, ali drago mi je kad vidim ovakve pametnice poput tebe i Ra-je srce mi puno, pa mi nije žao što ništa ne znam.beba80 je napisao/la: ra-ja ne znam a mislim da sigurno poznajes hadis koji kaze pred sudnji dan ce te birat vode koji ce bit neznalice zavodice ljude.......pa nije ni cudo to je vrijeme zapocelo mislim da se slazes
sto se branis ako nisi .beca_jovi je napisao/la:Ma svaki seljak ima svoj poseban merak...netreba se cuditi..Vjerovatrno je to posledica rata....
Ja nisam seljanka ..te nemam nekih posebnih apetita ili meraka.
jel ti shvataÅ¡ temu, da su ovo reÄÂenice neimenovanih forumaÅ¡abeba80 je napisao/la:sto se branis ako nisi .beca_jovi je napisao/la:Ma svaki seljak ima svoj poseban merak...netreba se cuditi..Vjerovatrno je to posledica rata....
Ja nisam seljanka ..te nemam nekih posebnih apetita ili meraka.